blog-logo

Predeal, Poiana Braşov şi Bran printre destinaţiile preferate de cupluri pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Predeal, Poiana Braşov şi Bran printre destinaţiile preferate de cupluri pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Am intrat deja în luna iubirii, iar majoritatea cuplurilor au planul făcut pentru zilele de Valentine’s Day şi Dragobete.

Operatorii din turism susţin că multe cupluri de tineri cheltuiesc 700-800 lei pentru o excursie internă şi 400-500 euro în străinătate.

Destinaţiile interne preferate pentru escapadele romantice sunt, ca de obicei, staţiunile Predeal, Poiana Braşov, Bran şi Moieciu.

Pentru aceste evenimente, restaurantele pregătesc cine romantice care pot costa circa 200 lei pentru două persoane, iar hotelurile oferă cadouri surpriză şi decorează camerele cu flori, inimioare şi lumânări, la fel ca pentru luna de miere.

”În acest an, Valentine’s Day va fi intr-o zi de marţi, favorizând petrecerea de Dragobete, care este pe 24 februarie, deci într-o vineri. Ca atare, cu excepţia evenimentelor organizate în orasele unde locuiesc, majoritatea cuplurilor vor sărbători Valentine’s Day mai devreme, în weekend-ul care precede ziua de 14 februarie”, a declarat pentru News.ro consultantul în turism Traian Bădulescu.

Printre surprizele pregătite de hoteluri şi pensiuni se numără o cină romantică cu program artistic, programe welness şi spa incluse în pachetul turistic, masaje cu uleiuri orientale, welcome cu şampanie şi ciocolată, reduceri precum şi cadouri surpriză în cameră.

Alte articole:   Marius Dunca, președinte PSD Brașov: Este imperativ un Pact Național pe Sănătate

Potrivit consultantului, cei care preferă destinaţiile interne aleg şi staţiunile de pe Valea Prahovei, Bucovina, Maramureş sau staţiuni balneare precum Băile Herculane, Băile Tuşnad, Sovata, Balvanyos sau Băile Felix.

Foto: hoteldeal.net

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.