blog-logo

publicitate

Poliţiştii rutieri au ridicat aproape 90 de permise în doar o săptămână

Poliţiştii rutieri au ridicat aproape 90 de permise în doar o săptămână

În  perioada 30.01.2017 – 05.02.2017, polițiștii rutieri din cadrul I.P.J.Brașov au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Braşov, Gabriela Dinu, au fost constatate 21 infracțiuni la regimul circulației, 18 de altă natură și aplicate 1283 sancțiuni contravenționale, dintre care 584 pentru depășirea limitei legale de viteză, 175 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 54 pentru vorbit la telefon în timpul șofatului, 45 pentru pietoni care au traversat neregulamentar, valoarea sancțiunilor aplicate fiind de aproximativ 95 000 lei.

Totodată, polițiștii rutieri au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 87 permise de conducere, dintre care 14 pentru alcool, 5 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 22 pentru depășire neregulamentară, 30 pentru neacordare prioritate pietoni, 7 pentru neacordare prioritate autovehicule, 6 pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului și au reținut 49 certificate de înmatriculare.

Alte articole:   Pastilele de iodură de potasiu nu vor mai fi distribuite oamenilor decât în caz de incident nuclear. De ce s-a luat această decizie?

Polițiștii vor acționa și în zilele următoare, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Distribuie dacă îți place!
  1. Dar cata spaga le-a iesit nu aflam? Dar pe Godina nu il baga nimeni in seama, ce bilant are sau scrie pe facebook? Dar patrula in loc de panda de ce nu fac? Ca pe traseul Brasov – Cotul Donului ce am vazut m-a speriat: depasiri pe linie continua, taiat fata la greu ca nu au loc aia din Buc sa se bage intre masini, curbe taiate la greu, masini care stau la un metru in spatele tau : nici nu ma mir ca se intampla atatea.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.