S-a deschis o nouă clinică medicală şi un laborator în Tractorul

S-a deschis o nouă clinică medicală şi un laborator în Tractorul

Medlife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România, a deschis ieri, în locul fostului magazin Lidl din cartierul Tractorul, o nouă  hyperclinică şi un nou laborator.

Compania a mutat serviciile de ambulatoriu din spital în noul spațiu, iar spitalul se extinde cu 18 paturi, în regim de spitalizare de zi, ajungând la un total de 108 paturi și 3 săli de operație.

Noua clinică oferă brașovenilor investigații și tratamente pentru 32 de specialități, printre care gastroenterologie, chirurgie generală, pediatrie, ortopedie, dermatologie, neurologie și ORL. Noua unitate cuprinde 21 cabinete medicale destinate consultațiilor și investigațiilor clinice și paraclinice, trei săli de tratament și două cabinete de explorări funcționale. Echipa medicală este formată din 95 de medici și personal de suport.

„Va fi o platformă de diagnostic total în tot ceea ce înseamnă paraclinic şi clinic. Dacă doriţi, în ultimii ani, zona de diagnnostic se mută din zona de clinic, de la medicul care se uita doar în ochi şi ne lua tensiunea, în zona de paraclinic în care imagistica, vedem cum arată omul pe dinăuntru, şi zona de laborator devin 75% şi poate chiar mai mult din zona de diagnostic şi după cum vedeţi Braşovul devine un hub medical, reuşeste să dea diagnostic de înaltă calificare pentru zona medicală şi cred că asta e un semnal important pe care-l dăm”, a spus, Mihai Marcu, preşedinte şi CEO MedLife, citat de profit.ro.

În cea de-a patra unitate din portofoliu MedLife Brașov, laboratorul, este structurat pe patru departamente: biochimie, hematologie, imunologie și microbiologie, și este dotat cu aparatură de ultimă generație, de înaltă acuratețe și precizie, oferind o gamă largă și complexă de investigații.

Alte articole:   Ruletă rusească cu COVID la Spitalul Clinic Județean de Urgență

Aceste două proiecte sunt rezultatul unei investiții de 1,3 milioane de euro și ocupă o suprafață de 1300 mp.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
  1. Am fost si eu la Medlife de cateva ori: praf! Am observat ca medicii care lucreaza acolo sunt in mare parte recrutati cu program part time dintre spagarii de la stat. De exemplu au cate un cabinet mai multi doctori si doctorul care ma consulta a prelungit programul cu cateva minute in plus ca sa ma consulte si pe mine (consultatie care oricum a durat vreo 4-5 minute) si deja doctorita care urma sa intre la program facea spume cand a intrat in cabinet si ne-a vorbit urat si mie si doctorului ca ea are treaba nu sa stea dupa toti (adica in traducere trebuie sa ia cat mai multi pacienti in intervalul ei orar ca sa castige cat mai mult). La receptie nuesti inregistrat ca pacient esti supus unui tir de intrebari puse pe un ton autoritar menit sa iti taie orice chef de impotrivire pentru a intregi baza lor de date mai rau ca la recensamant, nu mai vorbesc de atitudinea pitipoancelor de la receptie. Eu nu am reusit sa fac o analliza ca lumea acolo, mereu a trebuit sa caut alte laboratoare.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.