blog-logo

Parlamentarii PNL vor picheta biroul lui Dragnea

Parlamentarii PNL vor picheta biroul lui Dragnea

Purtătorul de cuvânt al PNL Brașov, Aurelian Danu, a declarat, astăzi, că liberalii au un plan de acțiune în Parlament, în mod special, în care folosind mecanismele democratice – cum este moțiunea de cenzură.

„După cum știți, toate partidele de opoziție sunt de acord să folosească această moțiune de cenzură, ca instrument e luptă împotriva abuzurilor Guvernului, pentru a fi pusă. Suplimentar, astăzi, liberalii vor picheta cabinetul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, iar în plenul Parlamentului vor solicita demisia Guvernului și alegeri anticipate. Pe de altă parte, urmărind mesajele din spațiul public, trebuie redefinit abuzul în funcție, astfel încât acesta să fie definit foarte clar de către legiuitor, Parlamentul fiind cel care trebuie să se ocupe de acest lucru”, a declarat Aurelian Danu.

Alte articole:   În spitalele din județul Brașov sunt internați 299 de pacienți cu COVID-19. 28 dintre ei sunt la ATI

El a mai precizat că, la presiunea străzii, se vede că și în PSD începe să apară mișcări, în sensul că un ministru și-a dat demisia, precum și unii membri ai PSD din teritoriu care au demisionat…

„PNL, prin reprezentanții lor la nivel local au fost în stradă. Personal, aseară m-am întâlnit cu colegi, dar nu este o acțiune asumată politică, pentru că nu mi se pare corect ca vreun partid – PNL, PMP sau USR – să-și asume ieșirea cetățenilor în stradă. Este un act normal ca să se protesteze, dar pașnic. Am luptat pentru democrație, iar acesta este un instrument democratic pe care cetățeanul îl are la dispoziție”, a afirmat, la rândul său, președintele organizației municipale, Adrian Oprică.

Distribuie dacă îți place!
  1. Ce comic e Danu ăsta, clovnul personal al penalului Scripcaru. Băi, aerianule, noi suntem în stradă și împotriva voastră, penalilor din mafia transpartinică, toți descendenți ai FSN!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate