blog-logo

Câștigătoarea Editiei 2016 iumor, Maria Popovici, la Braşov

Câștigătoarea Editiei 2016 iumor,  Maria Popovici, la Braşov

Maria Popovici și  Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up.

Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASE-ul.

S-au cunoscut la UNATC și au început să joace din anul trei de facultate la Teatrul Independent În Culise. Primul spectacol a fost „Imaginează-ți că ești Dumnezeu” dupa Matei Visiec, un happening minunat și unic în România.

Pe lângă spectacolele de teatru pe care le-au jucat aici, au început și serile de stand up comedy. Inițial Maria s-a urcat pe scenă pentru a răspunde glumelor comedianților despre femei și acolo a rămas.

Alte articole:   Accident pe DN1, la intrare în Codlea

La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic iar Mincu pe a doua.

Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la ”STAND UP Fest 2016”, cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce.

De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand up și improvizație din Club 99, clubul baieților Teo, Vio și Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment

Maria crede că “Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.”

  • CAND?  JOI, 16 FEB  ora 20.00.
  • UNDE? Centrul Cultural REDUTA
  • Rezervari: 0765 436 963
  • Bilet: 30 de lei
Alte articole:   Despre noi, femeile, în pandemie

Biletele se gasesc online pe www.biletmaster.ro si se pot achizitona la linkul https://goo.gl/l2m9cU
Biletele se pot achizitiona in avans de la:
1.Cafe Central – str. Apollonia Hirscher nr. 18 (program 10:00 – 23:00)
2.Casa de bilete de la Centrul Cultural Reduta (program 10:00 – 18:00)

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate