Tóásó Imelda este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov

Tóásó Imelda este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov

Noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Braşov a fost ales cu scandalul de rigoare din partea PSD, care nu a înţeles, încă, faptul că există o majoritate în care nu are loc.

Proaspătul consilier judeţean din Făgăraş, Radu Mitric, candidatul PSD pentru această funcţie, a pierdut cu 14 la 20 în favoarea Imeldei Tóásó (UDMR). Supărat, social-democratul a contestat alegerea acesteia, pe motiv că mai mulți consilieri ai PNL au fost văzuţi cum mergeau cu buletinul de vot deschis, deși a fost vot secret, în așa fel încât să poată fi văzută care le este opțiunea, pentru a demonstra că au votat cum a stabilit partidul.

De asemenea, tot în ședința de marți seară, au fost validați noi consilieri, în locul celor plecați în parlament sau care și-au dat demisia din motive personael. Este cazul lui Ionuț Tănase, Claudiu Băbuţă, Dan Petrăreanu, Radu Mitric (PSD), Nelu Petru Noaghea (PNL) şi Szakal Andras (UDMR).

Reamintim că aleşii judeţeni PSD şi PER au boicotat o şedinţă de îndată pe care fusese introdusă şi alegerea unui nou vicepreşedinte, iar la a doua, şeful administraţiei judeţene a fost cel care a propus amânarea acestui punct de pe ordinea de zi.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Orțan: Guvernul României a îngropat proiectul spitalului regional de la Brașov
Loading...
loading...
  1. si mita, cat mai e mita??!
    idioti de hoti si ipocriti, zisi consilieri si sef cj!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.