blog-logo

Între realitate și propaganda

Între realitate și propaganda

Cum se poate distruge usor statul de drept? Definitia de dictionar privind coruptia este “abaterea de la lege, de la moralitate“.

Codul Penal si Legile penale privind incriminarea unor fapte  au fost promovate de catre basistii notorii Monica Macovei, Catalin Predoiu si  Raluca Pruna (prietena lui Macovei). Toti trei au fost ministri ai justitiei pusi in functie de catre Traian Basescu si Klaus Iohannis.

Propaganda basista si iohannista a Sistemului, spune ca asa s-a construit statul de drept prin legile facute de cei trei fosti ministri. Basisti. Asa sa ramana legile pe vecie pentru ca gata, s-a construit “statul de drept”.

Daca se modifica legile facute de cei trei fosti ministri basisti  propaganda sistemului spune ca se distruge statul de drept. In fapt “cheia“ puterii prezidentiale sta in “culoarele juridice”.

Acestea sunt instantele de judecata in care actioneaza magistratii care sunt ofiteri acoperiti sau care actioneaza la comanda Binomului SRI + DNA.

Alte articole:   Grupul Iubim Braşovul lansează proiectul elementul vizual în Oraşul Nostru !

Justitia statului mafiot construit de Basescu si prezentat noua ca “stat de drept” este campul tactic al SRI. Ne-a spus asta generalul sef al directiei juridice a SRI.

Modelul despre cum actioneaza Sistemul  este cazul profesorului Dan Voiculescu.

Daca judecatorul Mustata nu a vrut sa condamne pe profesorul Dan Voiculescu asa cum a stabilit Traian  Basescu impreuna cu slugile lui Kovesi si Coldea atunci a fost scos din instanta de judecata si judecatorul Mustata a fost chiar el  trimis in inchisoare. .

In locul lui, a fost promovata de la o instanta inferioara judecatoarea obedienta sistemului Camelia Bogdan. Aceasta in prima ei sedinta  la instanta superioara a condamnat pe Dan Voiculescu la zece ani inchisoare.

Traian Basescu multumit, o scuza totusi pe judecatoarea Bogdan  ca daca ar fi avut la ea Noul Cod penal  l-ar fi condamnat pe Dan Voiculescu la 20  de ani inchisoare.

Alte articole:   Cele trei etape ale programului ”Rabla pentru electrocasnice”, anunțate de Ministerul Mediului

Asta asa, ca acesta sa nu mai fie adversar politic cu Basescu. Prima condamnare de acest fel a fost a lui Adrian Nastase, fost prim ministru. Acesta a fost condamnat la doi ani inchisoare cu executare fara sa existe probe directe dar a primit condamnarea  la inchisoaare doar ca sa fie de exemplu. Asa au scris judecatorii in motivarea sentintei.

Culoarele juridice au facut zeci de victime din adversarii politiici ai lui Traian Basescu in numele “ luptei anticoruptie”.

Dupa ani  de inchisoare unii dintre condamnatii pe nedrept incep sa castige impotriva Romaniei la CEDO. Dar  scopurile meschine de putere ale  lui Basescu au fost atinse. Dar platim toti.

Unii cu viata lor in  inchisoare si noi toti prin amenzile date de CEDO impotriva Romaniei si achitate din bugetul de stat.

Daca cineva legitim, parlamentari sau Guvern initiaza modificarea legilor penale facute de cei trei ministrii basisti, Macovei, Predoiu si Pruna atunci imediat malaxorul Propagandei il infiereaza public pe initiator.

Alte articole:   Începe Evaluarea Națională la clasa a VI-a. Testarea nu se va susține la aceeași oră în toate județele

E clar, initiatorul constitutional si legitim al modificarii legislative vrea sa distruga “ statul de drept “.

Propaganda basista si el insusi ii spun “ stat de drept “statului mafiot construit de Traian Basescu, potrivit spuselor lui. Si vorba lui,  statul asta e mafiot !? na ! si eu stiu ce spun“, am incheiat citatul.

Acum statul mafiot construit de Basescu timp de zece ani este aparat cu toata energia sa de catre Klaus Iohannis pentru ca “ e stat de drept “ si doar,..,  nu-i asa ?! coruptul Iohannis lupta anticoruptie.

Un personaj din piesele lui Caragiale a spus: „Curat murdar coane Fanica “. Exista vreo inexactitate in cele descrise mai sus ?

prof. Ioan Ghise

Distribuie dacă îți place!
  1. ghise, esti la cosul de gunoi al istoriei si tu debitezi aceste ineptii. tot cu gura asta spurcata ai turnat la securitate, tot cu gura asta ai mancat banii nostri, in parlament in atatea legislaturi. este discurs de om care nu intelege pe ce lume se afla. cu oameni ca voi ne-am facut de ras, cu trompete ca tine, care nu au legatura cu bunul simt, cu realitatea. nu mi-a placut basescu, e un grobian (apropo, stii ce inseamna cuvantul asta?), dar atunci, cu uselistii vostri, a facut ce a trebuit. iar discursul tau de aici e o mostra de ridicol, de prostie, de ghiolban care nu are nicio meserie si isi da cu presupusa despre stat, drept si lege. in gura ta mirosind a buda, aceste cuvinte sufera enorm. mars la gunoi!
    p.s. nu te mai semna profesor, nu ai fost niciodata si daca invoci aceasta nobila profesie o compromiti cu imaginea ta. turnatorule, securistule, gunoiule!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate