blog-logo

Instigatorul la revoltă, chiar preşedintele Iohannis

Instigatorul la revoltă, chiar preşedintele Iohannis

Dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, presedintele Iohannis a devenit cel mai mare adversar politic al majoritatii parlamentare rezultate din alegeri.

Prin incalcari ale Constitutiei si abuzuri repetate el se manifesta ca instigator al revoltelor de strada. Si-a abandonat rolul de mediator dat de Constitutie si a devenit pe fata partizan al opozitiei antiguvernamentale.

A refuzat o propunere legitima de premier. A intarziat avizul pentru proiectul de buget. Iohannis instiga strada, CSM si alte institutii pentru ca Guvernul sa fie oprit din initiative legislative legitime.

A cerut public ca Guvernul sa isi retraga initiative legislative supuse dezbaterii publice. Anul trecut, cand Guvernul sau de tehnocrati a procedat identic prin promovarea de ordonante de Guvern, Iohannis a tacut malc. Pentru ca era Guvernul sau adus de la Bruxelles.

Alte articole:   Aproape 82.000 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech ajung la Brașov

Asadar atitudinea sa politica este ca in Romania poate guverna doar Guvernul său. Pentru el majoritatea romanilor care voteaza nu coteaza.

Instigarea de catre Iohannis a CSM sa se autosesizeze ca s-ar afla in conflict de natura constitutionala cu Guvernul (conflict de care CSM nu aflase pana la vizita la sedinta a presedintelui Iohannis) se izbeste de jurisprudenta CCR.

Curtea Constitutionala s-a pronuntat printr-o decizie si a stabilit ca CSM nu poate da avize pe alte initiative legislative decat cele privind organizarea si functionarea CSM. Asadar, presedintele Iohannis a instigat CSM sa actioneze neconstitutional impotriva Deciziei CCR.

Adica impotriva ordinii de drept.

Cumulul  de infractiuni comise de presedintele Iohannis are cauza disperarea sa ca incet si sigur pierde puterea ca urmare a rezultatelor alegerilor parlamentare de acum doua luni. Mecanismul diabolic al modului de functionare a statului mafiot numit “stat de drept“ a fost deja dezvaluit si acum il pot vedea toti.

Alte articole:   Locuri de muncă Brașov: designer interior

Tot asa de bine se vede ca el, coruptul de Iohannis defineste drept “lupta anticoruptie “ abuzurile juridice impotriva adversarilor sai politici. S-a ales praful de sloganul electoral cu care a fost ales Iohannis presedinte al  Romaniei: “Romania lucrului bine facut “…

Oare Iohannis actioneaza in interesul romanilor si al Romaniei ?

prof. Ioan Ghise

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Cine e Ghise? Si unde si ce preda?

  Reply
 2. Nu stiu unde preda. Ce exemplu da elevilor lui? Sau vrea doar sa ajunga director de scoala?

  Reply
 3. Profesor facut la aplelul de seara. Un profitor nenorocit.

  Reply
 4. Protestele au fost anti-ordonanta, nu pro-Iohannis. Ca respectivul Iohannis e un oportunist, asta e alta discutie. Dar sa crezi ca el e motivul pentru care oamenii au iesit in strada, e naivitate pura.

  Pari cam rupt de realitate, tovarasu’ Ghise.

  Reply
 5. Mai dati-l dracu pe handicapatul asta nu-i mai face-ti publicitate.E un gunoi.,

  Reply
 6. a fost primar in Brasov si ne-a demonstrat ce poate ! o lichea din PSD! La el nu se uita DNA-ul !! un ticalos si un marsav !

  Reply
 7. Cine este Ghise s=a trezit si el vorbind, de vina sunt cei care il cheama l-a interviuri. A uitat ca nu a facut nimic ptr. Brasov cat a fost primar. A spus mereu CE SPUNE LEJEA altceva nu spunea.
  Este un nimeni, putin isi mai aduc aminte de el.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate