blog-logo

Poliția a deschis o anchetă în cazul băiatului umilit şi bătut de o gaşcă de cartier

Poliția a deschis o anchetă în cazul băiatului umilit şi bătut de o gaşcă de cartier

UPDATE La audieri participă şi părinţii, un procuror şi un reprezentant de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi de Protecţie a Copilului.

„Un reprezentant al Direcţiei Generale de de Asistenţă Socială şi de Protecţie a Copilului asistă la audierea victimei.  În funcţie de ce se va stabili în cadrul anchetei, urmează a se face un plan de supraveghere şi asistenţă specific“, a declarat Lidia Mailat, purtător de cuvânt al DGASPC Braşov.

UPDATE Poliția Municipiului Brașov, respectiv Secția 4 Poliție, s-a sesizat și efectuează verificări pentru săvârșirea infracțiunii de lovire, urmand ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin Parchet, ne-a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Alte articole:   Recomandări ANSVSA pentru evitarea apariţiei toxiinfecţiilor alimentare în perioadele cu temperaturi ridicate

Un nou caz de violenţă între tineri a fost filmat şi postat pe o reţea de socializare. În imagini apare un puşti de circa 11 ani, care este bătut de o fată într-un parc din cartierul Răcădău, scena fiind urmarită şi de la alţi tineri.

Băiatul este lovit cu palmele şi cu pumnii peste faţă şi se roagă să fie lăsat în pace. La un moment dat, puştiul începe să plângă şi îşi cere iertare, însă fata continuă să-l lovească.

Alţi tineri prezenţi la faţa locului îi cer fetei permisiunea să-l lovească pe băiat. Acesta este practic înconjurat de adversarii lui şi nu are unde să fugă.

Se presupune că bătăuşa ar locui în zona Florilor şi este elevă la şcoala 27 în clasa a VIII-a. Newsbv. ro a pus imaginile la dispoziţia Poliţiei Braşov, care va cerceta cazul.

Alte articole:   Cât îi costă pe brașoveni să scape de mobilierul vechi

Vom reveni cu amănunte.

Distribuie dacă îți place!
 1. Bv News Bv! Va rugam sa ne tineri la curent cu desfasurarea anchetei.Este inadminibil sa se intample asa ceva!

  Citeam un articol cum ca, Brasovul este pe locul doi privind siguranta cetateniilor.Cred ca acest baiat nu simte asta si nici nu va simti in viitor, decat daca politia va face ceva in acest caz.

  Reply
 2. Nu in Racadau a fost in parcare la Mall-ul Coresi din Brasov!!

  Reply
 3. Brasovul pe locul 2 la siguranța cetățenilor ?:)) Bună glumă

  Reply
 4. Putoii aia sunt casca de cartier ? :)))

  Reply
 5. Da-ti va rog numele fetei

  Reply
 6. nu puteti sa puneti si numele exact , blocul scara apartamentul .. nr de telefon si clasa ca mult nu mai aveti :\ , foarte „subtil” ati exprimat locatia si ocupatia. kys

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.