blog-logo

Poiana Braşov a înregistrat cel mai bun sezon din ultimii zece ani

Poiana Braşov a înregistrat cel mai bun sezon din ultimii zece ani

Potrivit biroului de presă al Primăriei Brașov,  în sezonul de iarnă 2016-2017, până în data de 29 ianuarie inclusiv, s-au înregistrat 1.148.746 de treceri pe la turnicheții mijloacelor de transport pe cablu.

Comparativ cu iarna anterioară, când, până la aceeași dată, au fost înregistate 635.685 de urcări, în acest sezon numărul turiştilor, care au folosit instalațiile de transport pe cablu, a fost de două ori mai mare.

Mult mai mult, domeniul schiabil din Poiana Brașov a înregistrat sezonul acesta un nou record, fiind şi cel mai bun sezon din ultimii 10 ani.

Unul dintre motive a fost faptul că sezonul de schi în 2015 a început în 22 decembrie, iar în acest sezon, în 8 decembrie, astfel că în luna decembrie 2015 au fost înregistrate 102.239 de treceri, iar în luna decembrie 2016 au fost înregistrate 400.244 de urcări.

Alte articole:   Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, vine, mâine, la Braşov, să semneze protocolul dintre minister şi Consiliul Județean Braşov, pentru Spitalul Regional!

Un alt motiv a fost faptul că în acest an funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale dar și vremea favorabilă, au făcut ca întreg domeniul schiabil să ofere condiții foarte bune pentru practicarea sporturilor de iarnă.

În acest moment, toate pârtiile de pe întreg domeniul schiabil sunt în condiții foarte bune, stratul de zăpadă este de 120 de cm în partea superioară a domeniul schiabil și între 80 și 120 de cm în partea inferioară, iar starea zăpezii este, de asemenea, una foarte bună.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate