blog-logo

Peste 850 de sancțiuni contravenţionale şi 103 pietoni amendaţi în doar o săptămână

Peste 850 de sancțiuni contravenţionale şi 103 pietoni amendaţi în doar o săptămână

Săptămâna trecută, poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J. Braşov au organizat şi desfăşurat acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere şi asigurarea unui trafic rutier fluent şi sigur.

În numai 5 zile de verificări, polițiștii rutieri au constatat 15 infracţiuni la regimul circulaţiei, 7 de altă natură şi aplicate 861 sancţiuni contravenţionale, dintre care 319 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 75 pentru nepurtarea centurii de siguranţă şi13 pentru vorbit la telefon în timpul şofatului.

Peste 100 de pietoni au fost amendaţi pentru că au traversat neregulamentar.

Poliţiştii au ridicat, în vederea suspendării  dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 74 permise de conducere, dintre care 9 pentru alcool, 3 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 22 pentru depăşire neregulamentară, 28 pentru neacordare prioritate pietoni, 6 pentru neacordare prioritate autovehicule şi 2 pentru trecere pe culoarea roşie a semaforului.

Alte articole:   Întreruperi de curent în mai multe localități din județul Brașov

Au fost reținute și 21 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii vor acționa și în zilele următoare, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.