blog-logo

Poliția Locală Brașov a descins, din nou, în cluburile din oraș

Poliția Locală Brașov a descins, din nou, în cluburile din oraș

12 locații au fost călcate de inspectorii din Serviciul Inspecție – Control și Disciplina în Construcții, care au verificat unitățile cu profil de club, discoteci și baruri de noapte pentru a constata dacă funcționează legal, pe baza autorizațiilor emise de autoritatea publică locală.

În nopțile de la acest sfârșit de săptămână, Poliția Locală Brașov a avut în teren, doar pentru această acțiune specifică, două echipe, care au controlat 12 locații. Dintre acestea, patru – situate în Centrul Civic – au fost găsite că funcționează cu toate autorizațiile cerute de legislația în vigoare.

Pentru opt cluburi au fost emise invitații la sediul Poliției Locale. Astfel, pentru că nu au fost prezenți la momentul controlului, administratorii societăților au fost chemați ca, în aceasta săptămână, să se prezinte la sediul instituției, cu documentele firmelor pentru a demonstra că funcționează potrivit normelor.

“Patronii locațiilor respective riscă amenzi și aplicarea de măsuri complementare în cazul în care nu vor putea dovedi că dețin acorduri/autorizații de funcționare. Au fost vizate respectări ale HCL 432/2007, HCL 116/2007, precum și OG 99/2000. Cu această ocazie, au fost avute în vedere inclusiv prevederile legii antifumat, fiind de menționat faptul că pe această linie de muncă nu au fost constatate încălcări referitoare la interzicerea fumatului în localurile vizate” – precizează șefa Serviciului Inspecție – Control și Disciplina în Construcții, Cristine Manolache.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ceremonie militară și religioasă de 1 Decembrie, la Brașov. Paradă militară cu prezentarea tehnicii de luptă

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate