Aproape 90 de tonete pentru „Târgul Mărţişorului”

Aproape 90 de tonete pentru „Târgul Mărţişorului”

Primăria Braşov a anunţat că, în acest an, pentru „Târgul Mărţişorului”, care se va desfăşura în perioada 25 februarie – 8 martie, va pune la dispoziţia comercianţilor 88 de tonete şi locuri speciale pentru comercializarea produselor specifice zilelor de 1 martie şi 8 martie.

Cele mai multe vor fi amplasate în zona promenadei Parcului Titulescu, unde vor fi 60 de tonete.

Potrivit managerului public al municipiului Braşov, Miklos Gantz, pe strada Levănţicăi, în cartierul Noua, vor fi 16 tonete de vînzare a mărţişoarelor, la complexul Bartolomeu, de pe strada Stadionului, 12 locuri de vînzare, iar în Triaj, în zona capătului de linie RAT, patru locuri. Pe langă acestea, mărţişoare se vor vinde şi în centru, pe strada Republicii, unde vor exista şase astfel de locuri.

În plus, spații dedicate special mărțișoarelor și florilor vor exista în fiecare dintre piețele publice din oraș.

Comercianții care doresc să vândă mărțișoare și articole specifice perioadei de primăvară pot depune solicitările pentru ocuparea domeniului public la Centrul de Informații pentru Cetățeni. Dosarul trebuie să conţină o cerere tip, o copie după cartea de identitate a solicitantului, copii după actele firmei (CUI, certificat de la Registrul Comerţului), certificat că firma nu are datorii la bugetul local (Direcţia Fiscală, str. Dorobanţilor nr. 4) şi fotografii ale produselor de comercializat, potrivit bzb.ro.

Alte articole:   Anunț important din partea reprezentanților RATBV

Reprezentanţii municipalităţii au precizat că repartizarea locurilor se va face în ordine cronologică, în funcţie de data depunerii cererii.

Perioada de depunere este de trei săptămâni, pentru a da posibilitatea tuturor doritorilor să obţină documentele necesare completării dosarului. Solicitările se depun la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din Primăria Braşov, care, în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi este deschis între orele 8.00 – 16.00 (cu pauză de la 12.30 la 13.30), iar vinerea între orele 8.00 – 13.00.

Taxarea comercianţilor pentru ocuparea domeniului public este între 2,4 lei/mp şi 6 lei/mp, în funcţie de zonă. Tonetele speciale, care vor fi amplasate doar în zona parcului Eroilor, ocupă între 1 mp şi 1,5 mp, în funcţie de model.

Foto: adevarul.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.