blog-logo

Un weekend plin cu evenimente la Alpin Film Festival 2017

Un weekend plin cu evenimente la Alpin Film Festival 2017

Alpin Film Festival 2017 vă invită în weekendul 27-29 ianuarie la distracție și evenimente speciale, în cele trei orașe-gazdă: Brașov, Predeal și Bușteni.

În Brașov, expozițiile de fotografie din Piața Sfatului și de la Muzeul Județean de Istorie așteaptă să fie vizitate de toți amatorii de munte, alpinism, natură și artă fotografică. Vineri, 27 ianuarie, de la ora 15:00, în premieră, va avea loc conferința ”Piscuri subpământene – Superlative speologice românești”, prezentată de renumitul specialist în speologie, Cristian Lascu, chiar în interiorul Peșterii Valea Cetății Râșnov.

În Predeal, sâmbătă, 28 ianuarie, va avea loc evenimentul de lansare pentru cartea ”Trei săptămâni în Anzi”, editura Humanitas, cu prezența autorului, Marius Chivu, pe terasa POWdER APRES SKI, lângă pârtia Clăbucet Sosire. Mai mult, întreaga zi va fi rezervată surprizelor dulci, jocurilor și sporturilor de iarnă. Tot sâmbătă, la Liceul Teoretic Mihail Săulescu din Predeal, vor avea loc mai multe proiecții de film – ”Selecție Românească I”, „National Parks Adventure”, film narat de câştigătorul premiului Oscar, Robert Redford, şi filmul ”Hangers and Violin Strings in Pakistan”. Ziua se va încheia cu o petrecere marca Alpin Film Festival 2017, la POWdER APRES SKI.

Alte articole:   Vreme caldă la sfârșitul toamnei. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

În Bușteni, duminică, 29 ianuarie, începând cu ora 11:00, la Centrul Cultural ”Aurel Stroe”, va avea loc un eveniment deosebit – ”Gala Alpinismului: Sportivul Anului 2016”, eveniment la care vor participa nume mari din alpinismul românesc și internațional, dar și reprezentanți ai Federației Române de Alpinism și Escaladă (FRAE) și ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).  Ziua va continua, de la ora 14:30, cu proiecția de film ”Jurek”.

Tot duminică, dar în Predeal, de la ora 16:00, la Liceul Teoretic ”Mihail Săulescu”, ziua va fi rezervată proiecțiilor de film – ”Selecție Românescă II”, filmul ”L’Abisso” (ora 18:00) și ”The Fourth Phase” (ora 19:30).

Alte articole:   Maraton de vaccinare la Spitalul Militar „Regina Maria” Brașov, de Ziua Armatei Române

Intrarea este liberă la toate evenimentele Alpin Film Festival 2017!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.