PSD îl vrea pe Radu Mitric vicepreședinte la Consiliul Județean. UDMR o susține pe Toaso Imelda

PSD îl vrea pe Radu Mitric vicepreședinte la Consiliul Județean. UDMR o susține pe Toaso Imelda

PSD îl vrea pe Radu Mitric pentru postul de vicepreședinte, om de afaceri, din Făgăraș, fost președinte al organizației de tineret al PSD din Făgăraș, l-a înlocuit pe Sebastian Grapă în funcție la acea vreme, membru PSD din 1998.

Pe de altă parte, liderul UDMR Brașov, Kovacs Attila ne-a declarat că Uniunea o susține pe Toaso Imelda pentru această funcție, în locul colegei Ambrus Agnes Izabella, care a optat pentru mandatul de deputat.

Deputatul PSD Mihai Popa l-a atacat pe președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, că a convocat trei ședințe de plen cu titulatura deîndată. „Discutăm despre o încălcare a legii. Este un mod defectuos, iar în consecință orice adoptare de hotărâri în acest cadru, nu sunt valabile. Vom folosi textul legal pentru a nu mai permite abuzurile din Consiliul Județean”, a declarat Popa, care pune că ubiectele de pe ordinea de zi nu țineau de forța majoră.

Mihai Popa susține că încălcarea legii de către Veștea are unsubstrat politic, respectiv forțarea numirii unui vicepreședinte.

La rândul său, deputatul Viorel Chiriac (PSD) a declarat că, „dacă până acum s-au întâmplat lucruri deocheate în Consiliul Județean, noi nu mai vrem să fie încălcată legea. Lumea spune că nu avem legi. Nu este adevărat: avem legi, dar trebuie respectate”.

 

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Ministrul Sănătății a anunțat arondarea județelor la Spitalul REGIONAL Brașov
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.