blog-logo

Un nou parc comercial pe platforma fostei fabrici IUS

Un nou parc comercial pe platforma fostei fabrici IUS

După ce compania AFI Europe România a început lurările pentru construcţia unui mall pe terenul fostei fabrici Hidromecanica, unul dintre cei mai mari dezvoltatori şi proprietari de proiecte imobiliare din România, Immofinanz AG vrea să dezvolte un retail park în Braşov.

Austriecii de lammofinanz se pregătesc să demareze lucrările unui viitor proiect comercial, unul dintre cele mai atractive oraşe în privinţa investiţiilor imobiliare. Terenul deţinut de Immofinanz este situat pe platforma fostei fabrici industriale IUS.

Stop Shop este un concept de retail, dezvoltat de grupul Immofinanz pe principalele pieţe pe care activează, iar în acest an pregateşte şi primul de acest fel şi în România.

Alte articole:   Leul s-a „vaccinat” pentru criza Covid

Fară să ofere informaţii despre planurile viitorului proiect, Sorin Vişoianu, country manager al Immofinanz în România, susţine că în momentul de faţă lucrările se află în faza de pregătire, proiectul fiind în plin proces de autorizare şi urmează să fie finalizat anul viitor.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 350 de proprietăți şi este listată la bursele din Viena şi Varşovia.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.