blog-logo

Braconieri de potârnichi, prinși de polițiști în flagrant

Braconieri de potârnichi, prinși de polițiști în flagrant

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și de la Postul de Poliție Budila au depistat joi, în jurul orei 16.30, în flagrant,  pe fondul cinegetic nr. 44 Zizin, în zona Târgului de Animale Tărlungeni, o persoană de 39 de ani, care, folosind arma de vânătoare, deţinută în mod legal, a vânat trei  exemplare de potârniche, fără ca pe autorizaţie de vânătoare, eliberată de gestionarul fondului cinegetic, să fie înscrisă la specia respectivă.

Aceasta se deplasa dinspre comuna Budila spre comuna Tărlungeni, de la o vânătoare organizată, împreună cu un bărbat, în vârstă de 34 ani,  cu autoturismul acestuia, bărbatul având şi el, în autoturism o armă de vânătoare, deţinută în mod legal.

Alte articole:   Preşcolarii şi elevii de clasele I-IV, vacanţă timp de o săptămână

„Împreună cu cele două arme, asupra celor doi, au mai fost găsite un număr de 10 cartuşe cu glont şi 8 cartuşe cu proiectil unic, corespunzând calibrelor celor două arme. Polițiștii au ridicat cele ter păsări, pentru a fi trimise la D.S.V.S.A. Başov, în vederea stabilirii cauzei mortii,  precum şi cele două arme de vânătoare, împreună cu muniţia aferentă, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat agent șef aadjunct Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal  sub aspectul svârșirii infracţiunii de braconaj

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.