blog-logo

Un braşovean a creat portofelul cu sistem antifurt

Un braşovean a creat portofelul cu sistem antifurt

Viorel Crețu, creatorul portofelului Wallor, a avut ideea de a crea un asemenea accesoriu după furtul portofelului pe care îl deținea.

Acum, acesta oferă un portofel inteligent, dotat cu dispozitiv de urmărire împotriva hoților, care te anunță dacă ”v-ați îndepărtat” prea mult unul de celălalt.

În cadrul unei campanii pe Kickstarter, demarată de braşovean, 187 de persoane au pus 22.000 de euro pentru finanțarea proiectului.

Acest portofel elegant încorporează un strat protector de tip RFID, astfel încât cardurile îți sunt protejate împotriva atacurilor avansate. De asemenea, o serie de măsuri de securitate implementate în interiorul portofelului te avertizează dacă distanța dintre tine și portofel este prea mare.

Alte articole:   VIDEO Ei sunt studenții geniali de la Universitatea Transilvania care au primit finanțare de aproape un milion de euro pentru proiectele lor!

Dacă Wallor este furat sau pierdut, atunci sistemul GPS integrat, sincronizat cu aplicația pentru smartphone-uri dedicată, îți permite să afli exact unde se află acesta. Sistemul de comunicare dintre portofel și smartphone te ajută, de asemenea, să urmărești parcursul portofelului chiar de pe telefon, scrie bzb.ro.

Dispozitivul de urmărire din portofel nu este mai mare decât o monedă, iar durata de viață a bateriei este de lăudat. O singură încărcare este suficientă pentru două luni de utilizare a bateriei, iar durata totală de viață a acesteia este de aproximativ 9,5 ani. Poți folosi încărcătorul wireless creat special pentru portofel, sau orice alt încărcător de acest fel pe care îl ai la dispoziție.

Alte articole:   Crearea unui sistem de management integrat al deșeurilor, unul dintre cele mai importante obiective ale ISO Mediu Brașov

Potrivit creatorului portofelului inteligent, s-au cheltuit aproximativ 10.000 de dolari pentru realizarea acestuia.

Producția de masă va începe la jumătatea lunii februarie,în China, după care în martie va mai urma o campanie de Kickstarter, pentru finanțarea acestor eforturi, iar livrările produselor inițiale vor fi făcute în aprilie.  Până la finalul anului 2017, Crețu speră la 40.000 de clienți.

În 2003, braşoveanul, a inventat şi o reclamă vorbitoare.

Foto: hardgraft.com

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Inventie salutara dar fara finalitate;ai vazut vre-un hot care sa pastreze portofelul? Cum la furat, in primele secunde il goleste de bani,carduri s.a. apoi il arunca.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate