Marian Godină, atac dur la adresa unor televiziuni

Marian Godină, atac dur la adresa unor televiziuni

Deşi de obicei Marian Godină postează pe pagina personală de socializare întâmplări din munca sa zilnică, de această dată a descris dimensiunea manipulării de care dau dovadă anumite televiziuni cu privire la Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Polițistul braşovean a susținut că, din cauza minciunilor enunțate și repetate obsesiv la respectivele posturi TV, DNA a ajuns să fie înjurată și de oameni simpli, cinstiți, care nu ar putea ajunge niciodată în vizorul acestei instituții.

Godină a atras atenția că dacă DNA va deveni o instituție slabă, tocmai acești oameni vor fi cei care vor suferi.

„Înțeleg perfect denigrările făcute de oamenii cu dosare penale, care pozează în victime, dar mă îngrozesc când citesc comentariile pline de ură la adresa DNA venite din partea oamenilor simpli. Oameni care nu au furat nimic niciodată, tot ce au, au pe propria lor muncă, oameni care niciodată nu ar putea face obiectul vreunui dosar DNA din simplul motiv că sunt oameni cinstiți. Cu toate astea, vizionarea în exces a unor televiziuni care îi manipulează în cele mai penibile moduri, i-a transformat în niște oponenți înverșunați ai Direcției Naționale Anticorupție.

În cazul în care se va reuși slăbirea acestei instituții, acești oameni care acum își doresc cu ardoare chiar și desființarea DNA-ului, sunt exact cei care vor plânge că sunt opriți de poliție și amendați, în timp ce pe șmecherii cu mașini tari și funcții importante nu-i oprește nimeni. Păi nu voi v-ați dorit asta? Nu voi i-ați salvat și i-ați susținut?”, a scris Marian Godină, pe Facebook.

Acesta a dat și un exemplu al contribuției esențiale pe care DNA a adus-o bunului mers al societății și a anunțat că este un susținător al DNA.

„Faptul că acum, niciun astfel de personaj sus pus nu mai are curaj să dea vreun telefon sau să facă circ în fața unui polițist, se datorează, în mare parte, Direcției Naționale Anticorupție. Exemplul de la Brașov îmi e cel mai la îndemână, unde șeful Poliției Rutiere a fost condamnat după ce a fost trimis în judecată de DNA, acum vreo doi ani, pentru că îi plăcea să intervină atunci când îi erau opriți prietenii. Acum, mai are vreunul curaj să sune atunci când îl oprești? Eu n-am mai întâlnit, iar asta e pentru că le e frică. Le e frică de DNA ca de dracu”. Eu, unul, susțin DNA și țin să le mulțumesc pentru că în 2017 au făcut ca datul unui telefon sau intervenția vreunui șef să devină ceva de neimaginat”, a mai scris Godină.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Băncile nu pot majora dobânzile fără știrea clienților. Autoritățile au dat prima amendă
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.