blog-logo

Peste 20 de şoferi au rămas fără permis în doar două ore

Peste 20 de şoferi au rămas fără permis în doar două ore

În ulimele zile, Polţia Rutieră Braşov, a suplimentat numărul echipajelor din teren atât pentru combaterea neregulilor cu privire la acordarea de prioritate pietonilor, cât și în ceea ce privește identificarea șoferilor care nu respectă viteza legală.

Astfel, 25 de permise de conducere au fost ridicate în vederea suspendării, dintre care 20 pentru neacordare de prioritate, 3 pentru depășirea vitezei legale, 1 pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului, 1 pentru nerespectarea regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, 66 de conducători auto au fost amendați şi au fost aplicate 9 sancțiuni pentru alte abateri la regimul circulației rutiere.

Dintre acestea, doar joi, între orele 15:30 și 17:30, polițiștii au ridicat 21 de permise de conducere, dintre care 20 pentru neacordare de prioritate la trecerile de pietoni și 1 pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului, în zona străzilor Calea București, Bulevardul 13 Decembrie și Bulevardul Griviței, notează mytex.ro

Alte articole:   Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru rețelele 5G în România

De asemenea, vineri, între orele 9.00 și 14.00, 9 polițiști au acționat cu trei aparate radar, pe raza municipiului Brașov și pe centura ocolitoare a municipiului.

Până la finalul acțiunii, „au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 3 pemise de conducere pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h și 1 pentru nerespectarea regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată”, conform unui comunicat remis de Poliția Județeană Brașov.

Polițiștii vor acționa și în zilele următoare, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate