Investițiile prioritare în opinia consilierilor locali braşoveni

Investițiile prioritare în opinia consilierilor locali braşoveni

A trecut mai bine de jumătate de an de la învestirea noului Consiliu Local la Braşov. Ca inţiative legislative, noii aleşi locali nu se prea pot lăuda că au încercat să transpună în fapte promisiunile din campania electorală.

Astfel, au fost iniţiate de consilierii locali doar două proiecte de hotărâre, privind majorarea capitalului social al Tetkron SRL, la şedinţa de îndată din 21.11.2016 şi cel referitor la încheierea unei convenţii referitoare la justificarea plăţilor în avans, între municipiul Braşov, Serviciul Public Local de Termoficare Braşov, ENGIE Romania S.A. şi S.C. BEPCO SRL.

În acest context, le-am solicitat consilierilor locali să precizeze care sunt investiţiile prioritare pentru municipiul Braşov, pentru următorii trei ani, până la încheierea mandatului.

Șerban Șovăială, consilier local independent: „E simplu: 1. Cale de acces in zona Tractoru – Coresi din bd. Victoriei si / sau Vlahuta (ori Crinului, realizand astfel un fel de ocolitoarea mica) 2. Continuarea strazii Zaharia Stancu pana la Bd. Grivitei. 3. Parcare subterana in zona telegondolei in Poiana (ceea ce se face acum in Poiana Mica e o tampenie maxima). 4. Pasaj subteran pe str. 13 Decembrie, la intersectia Faget”.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un bărbat a căzut de la etajul al 3-lea al unui bloc, în Tractorul
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate