blog-logo

Crimă la Ghimbav. Un tânăr a fost înjunghiat mortal în urma unei altercaţii

Tragedie la Ghimbav, duminică după ora prânzului. Un tânăr de vreo 23-24 de ani a fost înjunghiat mortal de câteva ori în urma unei altercaţii cu doi cunscuţi.

„Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 15 ianuarie 2017, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul David Irimie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, săvârșit în condițiile unei puternice tulburări sau emoții, determinată de o provocare din partea persoanei vătămate, produsă prin violență, aspect care constituie o circumstanță atenuantă legală. La data de 16 ianuarie 2017, inculpatul, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov. Din actele dosarului a rezultat faptul că, în ziua de 15.01.2017, în jurul orei 12:30, în timp ce se afla în bucătăria locuinţei sale din orașul Ghimbav, pe fondul unei provocări din partea victimei B. B., care l-a lovit cu pumnii peste corp, David Irimie s-a înarmat cu un cuţit şi a înjunghiat-o pe aceasta de două ori în partea laterală stângă a toracelui, producându-i decesul”, a precizat procurorul Adrian Aldea.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Alte articole:   Licitație pentru reparația unui pod între Brașov și Făgăraș, pe DN1

Vecinii spun că totul s-ar fi întâmplat pe fondul consumului de alcool, dar se pare că erau şi consumatori de droguri.

Doi tineri ar fi mers în vizită la al treilea, unde a izbucnit scandalul. Victima ar fi fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuțit în inimă.

Unul dintre tineri a fugit după cele întâmplate.

Polițiștii de la criminalistică și jandarmii sunt la fața locului pentru cercetări.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate