Portughezii caută culegători de zmeură

Portughezii caută culegători de zmeură

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov aduce la cunostinta persoanelor interesate oferta de locuri de munca vacante disponibile in Portugalia. Astfel se ofera  300 de locuri de munca in domeniul agricol (recoltare zmeura) cu durata contractului aprox. 3 luni si cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare.

Data estimata de angajare: sfarșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017.

Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură/experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Alte articole:   Robotul care ajută școala online. Mirai le poate preda copiiilor din clasă, dar şi celor care învaţă online (Video)

Selecția va avea loc în perioada 25-26 ianuarie 2017, în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi. De asemenea, angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, urmând ca aceasta să se deducă din primele salarii. Angajatorul asigură calatoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei.

Salariu: Salariul de bază pentru culegatori zmeură (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare): 618,33 euro/brut/lună; salariul pentru culegători zmeură cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare): 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru șefi de echipă: minimum 691.71 euro/brut/lună – maximum 1.227 euro/brut/lună.

Alte articole:   Șoferiță beată și fără permis, prinsă de polițiști

Limba străină: Avantaj limba engleză/spaniolă – cunoștințe de bază (dar nu este obligatoriu).

Persoanele care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă în a cărei rază teritorială au domiciliul sau reședința, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

Înregistrarea se realizează pe baza unui CV în format Europass, redactat în limba română, și a copiei de pe CI/BI.

Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare la sediul AJOFM Braşov, strada Lungă, nr.1A, telefonic la numerele: 0268.416879, 0268.411960, int.102 sau pe  e-mail la adresa  bv_eures@bv.anofm.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate