Primăria încă așteaptă propuneri privind parteneriatul pentru Aeroport 

Viceprimarul Costel Mihai a declarat că realizarea construcției Aeroportului Internațional de la Ghimbav reprezintă o prioritate pentru administrația publică locală. totuți, încă mai sunt multe lucruri care trebuie puse la punct.

„Va trebui să discutăm cu reprezentanții Consiliului Judeţean Brașov, să vedem care sunt paşii care trebuie făcuţi în continuare, ţinând cont că din punct de vedere legislativ lucurile sunt puse la punct, în ceea ce privește statutul juritic al terenului. Trebuie să vedem care va fi forma de parteneriat şi totodată va trebui să vedem estimarea bugetară şi modalitatea de finanţare a acestui proiect. Cu siguranţă este un proiect pe care îl vom trata şi noi, Primăria Braşov, cu maximă atenţie, și va trebui să avem un parcurs clar, iar în perioada următoare, alături de cei din Consiliul Judeţean, să venim şi să spunem care sunt paşii care trebuie făcuţi”, spune Costel Mihai.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Consiliul Județean Brașov a scos la licitație consultanța pentru concesionarea Aeroportului. Cât costă?
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.