blog-logo

Cum s-au văzut artificiile în noaptea de Revelion (VIDEO)

Cum s-au văzut artificiile în noaptea de Revelion (VIDEO)

În Braşov, câteva mii de localnici şi turişti au petrecut noaptea dintre ani în Piaţa Sfatului, unde s-au bucurat de spectacol multicolor pe cer, dar şi de muzică bună.

Petrecerea de Revelion din Piaţa Sfatului a început mai târziu faţă de alţi ani, respectiv de la ora 23.00, când pe scenă au urcat DJ Project, Anna Lesko şi Trupa Coco.

După încheierea concertelor, cei prezenţi au asistat la un show cu lasere care au fost proiectate pe clădirile din Piaţa Sfatului.

Revelionul în aer liber organizat de Primărie a atras cam 2000 de oameni.

Din  cauza temperaturilor extrem de scăzute, -15 grade Celsius petrecerea nu a avut acelaşi succes ca anii trecuţi. Cei mai curajoşi s-au încăzit cu puţină ţuică şi vin fiert.

Alte articole:   Ajutoarele promise de USR pentru HORECA Brașov, petardă electorală?

La miezul nopţii petrecerea s-a încheiat cu un foc de artificii. Cerul a fost brăzdat de artificii oriunde priveai cu ochii.

Cam 15 minute neîntrerupt după miezul nopţii s-au putut vedea artificii în toate zonele oraşului.

 

 

 

Foto: adevarul.ro

Distribuie dacă îți place!
  1. Pacat ca nu ati fost si la Sanpetru sa vedeti aici artificii era sa ne omoare viceprimarul actual Poiana Sebastian Adrian. Au explodat toate odata si au spart geamurile din centrul comunei, am fost la in pas de dezastru. Pacat ca nu invatam nimic din colectiv

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.