blog-logo

RAT Braşov va începe distribuirea de abonamente gratuite

RAT Braşov va începe distribuirea de abonamente gratuite

Regia Autonomă de Transport Braşov anunţă că va începe, din 1 ianuarie, distribuirea titlurilor de călătorie gratuite pentru o serie de beneficiari ai prevederilor unor Hotărîri ale Consiliului Local al Municipiului Brașov.

Această acțiune constă în reîncărcarea cardurilor deja existente sau, în anumite cazuri, dacă persoanele care au dreptul la titluri de călătorii gratuite nu au primit anterior carduri, urmează să le fie emise și înmînate unele noi.

Astfel, Pensionarii sau persoanele vârstnice de peste 65 de ani, al căror venit net este de sub 1.000 de lei/lunar, trebuie să se prezinte cu cardul de călătorie, în cazul în care dețin un astfel de card, cu buletinul sau cartea de identitate, cuponul de pensie pe luna decembrie 2016 și o declarație pe proprie răspundere din care reiese că nu au un venit net de peste 1.000 de lei lunar, inclusiv pensia.

Alte articole:   10 proiecte înscrise la Bikeathon Țara Făgărașului 2021

Formularele pentru declarație se pot ridica de la punctele de vânzare bilete sau se pot tipări de pe portalul www.ratbv.ro.

Persoanele care dețin calitatea de revoluționari, pentru a beneficia de titlul de călătorie gratuit, trebuie să prezinte: cardul de călătorie, dacă au un astfel de card, buletinul sau cartea de identitate, precum și legitimația care atestă calitatea de revoluționar.

De asemenea, persoanele care au calitatea de veterani trebuie să prezinte cardul de călătorie, buletinul sau cartea de identitate și legitimația de veteran.

Distribuie dacă îți place!
  1. Macar pe batrani si veterani sa-i scuteasca, conditiile din ratb nu justifica preturile…

    Reply
  2. Eu cred ca este un lucru bun, batranii si veteranii totusi nu ar trebui sa mai plateasca la RATB dupa o viata de platit taxe.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate