RAT distribuie cardurile cu călătorii gratuite începând cu 1 ianuarie 2017

RAT distribuie cardurile cu călătorii gratuite începând cu 1 ianuarie 2017

Începând cu data de 1 ianuarie 2017, RAT Brașov începe distribuirea titlurilor de călătorie gratuite pentru o serie de beneficiari ai prevederilor unor Hotărâri ale Consiliului Local al Municipiului Brașov. Această acțiune constă în reîncărcarea cardurilor deja existente sau, în anumite cazuri, dacă persoanele care au dreptul la titluri de călătorii gratuite nu au primit anterior carduri, urmează să le fie emise și înmânate unele noi.

Astfel, conform HCL 607/22.12.2016, pensionarii sau persoanele vârstnice de peste 65 de ani, al căror venit net este de sub 1.000 de lei/lunar, trebuie să se prezinte cu cardul de călătorie (cei care îl dețin), buletinul sau cartea de identitate, cuponul de pensie pe luna decembrie 2016 și declarația pe proprie răspundere din care reiese că nu au un venit net de peste 1.000 de lei lunar, inclusiv pensia. Formularele pentru declarația pe proprie răspundere se pot ridica de la punctele de vânzare sau se pot tipări de pe portalul www.ratbv.ro .

Alte articole:   Acțiune nocturnă pentru salvarea unui turist în Piatra Craiului

Persoanele care dețin calitatea de revoluționari, conform HCL 608/22.12.2016, pentru a beneficia de titlul de călătorie gratuit, trebuie să prezinte: cardul de călătorie (cei care au card), buletinul sau cartea de identitate, legitimația care atestă calitatea de revoluționar.

De asemenea, potrivit prevederilor HCL 609/22.12.2016, pentru a beneficia de călătorie gratuită cu mijloacele de transport în comun ale RATBV S.A., persoanele care au calitatea de veterani trebuie să prezinte cardul de călătorie (dacă au unul emis anterior), buletinul sau cartea de identitate și legitimația de veteran.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate