Vom sta la coadă la Paşapoarte şi Permise auto cu bon de ordine

Vom sta la coadă la Paşapoarte şi Permise auto cu bon de ordine

Sistemul informatic e-ticketing, vine în sprijinul braşovenilor, eliminând cozile interminabile, la Serviciul pentru Eliberarea Paşapoartelor şi Serviciul de Înmatriculări şi Permise Auto din subordinea Instituţiei Prefectului.

Ambele servicii au acum un sistem de e-ticketing prin care cetăţenii vin şi se înscriu ca solicitanţi, obţin „programare” şi nu mai sunt astfel obligaţi să stea la coadă de la primele ore ale dimineţii, pentru a prinde un loc cât mai bun, iar activitatea celor două servicii se va îmbunătăţi considerabil.

Sistemul de eliberare a bonurilor de ordine de la cele două servicii este unul dintre cele mai performante amenajate de instituţiile prefectului la nivel naţional şi va veni şi în sprijinul funcţionarilor publici care lucrează la ghişee.

Alte articole:   Tamara Smbatian a semnat cu Corona Braşov

Cele mai aglomerate perioade ale anului pentru Serviciul Paşapoarte sunt lunile iunie, iulie şi mai ales august, dar şi jumătate din luna septembrie, cereri în număr mai mare fiind depuse şi în perioada Paştelui, dar şi la sfârşitul anului.

La acest serviciu sunt zilnic în jur de 60 de cereri, dar pot ajunge şi la 160 de cereri pe zi sau chiar la 250, în perioada sfârşitului de an.

Anul 2016 a fost cel mai aglomerat an, faţă de anii anteriori, fiind vorba de câteva zeci de mii de cereri adresate de cetăţeni acestui serviciu.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate