Om al străzii, bătut cu un picior de masă până a murit

Cei doi bărbaţi împărţeau un adăpost în zona CET Braşov, şi după ce au băut împreună s-au luat la ceartă. Agresorul a luat piciorul unei mese şi a lovit victime de mai multe ori în cap. Imediat după crimă ucigaşul a fugit şi a abandonat victima.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de un trecător care are s sunat la 112. Poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă şi l-au prins rapid pe crimina. Răzvan Marian Chiriţă este acum acuzat de omor şi a fost arestat. Medicii legişti au stabilit că victima a fost lovită de mai multe ori cu piciorul unei mese, dar şi cu pumnii.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în noaptea de 18 spre 19 decembrie 2016, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul, care locuia împreună cu victima într-un adăpost improvizat, din municipiul Braşov, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri în zona capului, cu un picior de masă şi cu pumnii, ceea ce a determinat decesul victimei, cauza morţii fiind insuficienţă cardio – respiratorie acută în evoluţia unei intoxicaţii etilice avansate şi a hemoragiei externe abundente consecutive unor plăgi contuze epicraniene“, a precizat procurorul Adrian Aldea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Daniel Mischie: ,,Sunt convins că notele de plată la restaurante vor fi mai mici decât în trecut''
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.