Cutremur în PSD, la nivelul municipiului. Demisii și retrageri de sprijin politic

Noi schimbări la nivelul organizației municipale a PSD Brașov.

Potrivit președintelui filialei județene a PSD Brașov, Marius Dunca, s-a propus excluderea din partid a lui Liviu Lupu, președintele organizației municipale, care s-ar fi afișat cu candidatul altui partid în perioada campaniei electorale.

De asemenea, Constantin Tărăbuţă şi-a dat demisia din funcţia de membru al Biroului Municipal, dar rămâne consilier local.

În schimb, Ioan Stroie și-a dat demisia din Consiliul Local și urmează să își dea demisia și Tudor Duțu, care are o slujbă care nu îi mai permite să se ocupe de atribuțiile de consilier local.

De asemenea, şi părintele Eugen Comșulea va pleca din Consiliul Local, din cauză că rămâne fără sprijin politic. De asemenea, Răzvan Popa și-a dat demisia din funcția de lider de grup, noul lider fiind Lucian Pătrașcu.

Referitor la criticile care i-au fost aduse de fostul președinte al PSD Braşov, Constantin Niță, Dunca a precizat că „este îndreptățit să spună un punct de vedere. Eu niciodată nu o să îmi critic ierarhia. Vreau să fiu și mai bun, iar progresul este acela când cei de sub tine devin și mai buni decât tine. Nu pot să îmi condamn ierarhia și nu am voie”.

Următorii pe lista de consilieri de la PSD Brașov sunt Achim Silviu – de la organizația de tineret, jurist, Anca Bertea – medic stomatolog.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.