Concerte şi distracţie în aer liber, la Brașov – invitați de onoare vor fi Carlas’s Dream

Concerte şi distracţie în aer liber, la Brașov – invitați de onoare vor fi Carlas’s Dream

Evenimente organizate cu prilejul sărbătorilor de iarnă continuă la Braşov.  Zona din Centrul Civic va fi scena unor nume mari ale muzicii românești.

Timp de 10 zile, până pe 27 decembie, sunt programate concerte în aer liber, cinema 7D şi o întâlnire cu Nox the Robot.

Începând de sâmbătă, 17 decembrie, terenul de sport din Centrul Civic se va transforma într-o zonă muzicală și de multă distracție.

Deschiderea evenimentelor are loc de la ora 14.00, cu muzică și concursuri. De asemenea, la ora 18.00, invitată să întrețină atmosfera este Lora.Iar de la ora 19.30, invitați de onoare pe scena din Centrul Civic vor fi Carlas’s Dream.

Pe 18 decembrie, de la ora 18.00, invitați sunt Compact și Vița de Vie, , iar o săptămână mai târziu, pe 23 decembrie, vin pe scena din Centrul Civic al Brașovului trupele Les Elephantes Bizzares şi Vunk.

În perioada 19 – 22 decembrie, în intervalul 18.00 – 20.00, în Centrul Civic va fi muzică cu DJ, dar și o serie de concursuri, de desen, dar și de grafftti, precum și ședințe de face painting pentru cei mici.

Cum era de așteptat, Ajunul Crăciunului este rezervat muzicii populare, iar pe scena din Centrul Civic vor urca Aurel Tămaş, Haiducii, Mariana Ionescu-Căpitănescu şi Ion & Romania, iar de Crăciun vor cânta Alb & Negru şi Loredana.

Alte articole:   Levente Zsok iese din haita lupilor, dar nu îi abandonează

Pe 26 decembrie va veni rândul celor de la Bosquito și a lui Horia Brenciu să concerteze la Brașov.

În Domul mare, amenajat în Centrul Civic, tinerii vor găsi console play-station, concursuri de desen, face painting şi grafitti wall. Tot la Domul mare va fi şi un Cinema 7D, dar şi întîlniri cu NOX the Robot, în timp ce în domurile mici se vor găsi un Coffee Corner şi „bunătăţile din Ţara Profi”.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.