blog-logo

Spectacole, concursuri şi torţe pe Pârtia Bradul

Spectacole, concursuri şi torţe pe Pârtia Bradul

Ca în fiecare an, deschiderea oficială a sezonului de schi va fi marcată de concursuri, prezenţa lui Moş Crăciun şi spectacole de lumini.

Astfel, în 23 decembrie Primăria Brașov, în parteneriat cu Asociația de Turism Poiana Brașov, va organiza pe 23 decembrie evenimentul „Crăciun cu bucurie în Poiana Brașov”, la baza Pârtiei Bradul.

Evenimentul va începe de la ora 14:00 și se va întinde târziu în seară, pe scena special amenajată, urmând să urce tinere voci, cu mari perspective, ale Școlii de Arte și Meserii Tiberiu Brediceanu Brașov, Bogdan și Mugurel, tenori ai Operei Brașov, dar și artisți precum Matteo și Corina.

Alte articole:   Primarul din Sânpetru, incompatibil?!

Punctul culminant al serii va fi coborârea cu torțe pe pârtia Bradul a reprezentanților școlilor de schi din Poiana Brașov, alături de Jandarmeria Montană, dar și un spectacol al ratracelor ce întrețin domeniul schiabil.

În jurul orelor 17:00, pentru toți copiii cuminți, Moș Crăciun va sosi cu sania și cu cadouri multe.

Târziu în seară, către orele 22:00, un show de lumini, holograme, muzică și lasere, oferit de Asociația de Turism Poiana Brașov și de ROTR (Rise of the Robots) din Tg Mureș, va încheia distracția de pe pârtia Bradul.

Totodată, vor fi organizate pe parcursul întregii zile multe concursuri, premiile fiind vouchere sau sky-pass-uri.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate