blog-logo

Braşoveanul Valentin Luca din nou campion modial la Roadhouse World Flair

Braşoveanul Valentin Luca din nou campion modial la Roadhouse World Flair

Dupa 3 ani, Valentin Luca readuce titlul mondial în Flair Bartending în România, după ce a reuşit să câştige cea mai prestigioasă competiţie internaţională de flair din lume.

Valentin Luca a reuşit să impresioneze juriul de la Londra, unde s-a ţinut cea mai importantă competiţie pentru barmani pe plan mondial.

Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a concursului.

Alături de Valentin, în finala s-au calificat Alexander Shtifanov din Rusia, Deniss Trifanovs – Letonia, Marek Posluszny – Polonia, Hiroshi Ichikawa – Japonia, Marian Sikky Chmel – Slovacia.

În 2012, barmanul, a mai câştigat această competitie, devenind primul român ce a devenit campion mondial la “Roadhouse World Flair”.

Alte articole:   Percheziții la Brașov, într-un dosar de evaziune fiscală!

Braşoveanul şi-a făcut intrarea în Liga Naţionala de barmani în 2008, odată cu câştigarea concursului local BMC – Bar Master Competition, organizat de Food&Bar Magazine, competiţie pe care a câştigat-o apoi până în 2010.

 “Mi-am setat obiectivul de a deveni întâi campion naţional, am vrut să fiu cel mai bun în România, înainte de a începe să concurez în competiţii din afara ţării. Odată ce am devenit cel mai bun în Romania, am vrut să rămân cel mai bun! Câştigarea concursului local mi-a oferit încrederea de a concura în străinatate”, spunea Vali Luca.

De-a lungul timpului, Valentin şi-a adăugat în palmares mai multe premii, câştigate atât în ţara cât şi în străinatate.

Alte articole:   ,,De Dragobete, iubește românește”, spectacol online prezentat de Centrul Cultural Reduta

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate