Unde se vor pune în vânzare pomii de Craciun

Unde se vor pune în vânzare pomii de Craciun

Începînd cu data de 15 decembrie, brazii vor fi scoşi la vânzare în locuri special amenajate în pieţele agroalimentare.

17 astfel de spaţii vor fi scoase la licitaţie, astăzi, de către Serviciul de Administratre a Pieţelor din cadrul Primăriei Braşov.

Preţul de închiriere a spaţiilor a rămas la fel ca în 2015, respectiv 6 lei/metru pătrat/zi la Piaţa Bartolomeu, 7 lei/metru pătrat/zi la Piaţa Tractorul, 8 lei/metru pătrat/zi la Piaţa Dacia şi la Piaţa Star şi 9 lei/metru pătrat/zi la Piaţa Astra.

Dintre cele 17 locuri de comercializare a brazilor, cinci sînt în Piaţa Astra, patru în Piaţa Dacia, patru la Piaţa Star, două în Piaţa Tractorul şi tot două în Piaţa Bartolomeu.

Alte articole:   Scrisoarea cititorului: Calea București, pistă nocturnă de raliu pentru mașinile tunate

Tot în data de 15 decembrie vor apărea în pieţe şi brazii ieftini vînduţi de Regia Publică Locală a Pădurilor „Kronstadt“.

Aceştia vor scoate la vânzare 500 de brazi cu preţuri cuprinse între 10 şi 50 de lei, iar brazii care provin din confiscări vor costa între 20 şi 30 de lei, bani ce vor fi viraţi către bugetul de stat.

Vânzările se vor face în pieţele brasovene, reprezentanţii regiei urmând să meargă zilnic în cîte o zonă a oraşului, prin rotaţie, fără a anunţa dinainte.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate