blog-logo

Expoziția în aer liber: „Istoria în alb”

piata sfatului, casa sfatului, cerbul carpatinMuzeul Județean de Istorie Brașov, Consiliul Județean Brașov, Primăria Municipiului Brașov, Arhivele Naționale ale României – Brașov și Asociația Forums vă invită la expoziția în aer liber Istoria în alb.  

Marți, 6 decembrie 2016, ora 17.30, Casa Sfatului se alătură iluminării festive a centrului istoric al Brașovului prin deschiderea expoziției Istoria în alb.

„Începând din seara de 6 decembrie 2016, până în 15 ianuarie 2017, în Piața Sfatului, în fața intrării în Muzeul Județean de Istorie Brașov, veți putea vedea o expoziție outdoor de fotografie istorică despre începuturile sporturilor de iarnă din Brașov (schi, patinaj, drumeție, sărituri cu schiurile), o pledoarie pentru practicarea sporturilor de iarnă și pentru mișcarea în aerul sănătos al munților”, a precizat Nicolae Pepene, directorul Muzeului.

Imaginile expoziției Istoria în alb au fost alese din arhiva Muzeului Județean de Istorie Brașov și colecția Serviciului Judeţean Braşov al Arhivelor Naţionale.

După aprinderea iluminatului ornamental dedicat sărbătorilor de iarnă și deschiderea expoziției Istoria în alb, Muzeul Județean de Istorie Brașov vă invită să vizitați GRATUIT expozițiile temporare din Casa Sfatului: Brașov 1916. Intrarea României în Primul Război Mondial și Centenarul Vânătorilor de Munte din România.

Programul de vizitare pentru Casa Sfatului a fost prelungit până la ora 22.00 !

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate