blog-logo

Remiză cu Sepsi, 1-1 (0-0). „Stegarii” vin la patru puncte de Juventus

fc-brasov-sepsi-sfantu-gheorghe-5FC Brașov a pierdut primele puncte din acest sezon pe teren propriu, după ce a remizat, scor 1-1, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. După o ocazie mare a covăsnenilor, la un cap a lui Damian, Poverlovici a deschis scorul la un corner executat de Iulian Popa.
„Stegarii” au mai încercat golul prin Grigorie și Manole, însă aproape de a înscrie a fost și Chiș de la oaspeți, care însă a trimis neinspirat, cu latul, pe lângă. Terenul greu și frigul și-au pus din plin amprenta asupra evoluției celor două echipe, iar dacă în prima repriză vântul i-a avantajat pe “stegari”, spre finalul jocului a fost de partea oaspeților, care au marcat prin Tiaw și puteau chiar să se impună la două ocazii ale „veteranului” Hadnagy, blocat excelent de Florin Iacob.
„De ceea ce mi-a fost teamă nu am scăpat, iar terenul greu a fost o mare problemă pentru noi, neavând jucători de luptă, ci mai degrabă tehnici. Rezultatul este unul echitabil, în condițiile în care în prima repriză vântul ne-a ajutat și am controlat jocul, iar a doua parte a aparținut celor de la Sepsi. Din păcate, în aceste condiții nu s-au putut face două pase la firul ierbii, iar integritatea corporală a jucătorilor este pusă în pericol. Am încredere că vom temina anul cu un rezultat bun pe terenul lui Juventus”, a spus la final antrenorul Cornel Țălnar.
FC Brașov – Sepsi Sf. Gheorghe 1-1 (0-0)
Au marcat: Poverlovici (13) / Tiaw (82)
  • FC Brașov: Fl. Iacob – Băjan, Leca, Poverlovici, C. Stan – Manole (87 Răsdan), I. Popa (63 Vl. Munteanu), P. Iacob, Goge – Grigorie – Istrati (56 Sburlea). Antrenor: C. Țălnar
  • Sepsi: Niczuly – Dumbravă, Damian, Ursu, Tepes (Plămadă) – Chiș, Minciună (76 Burlacu), Tiaw, Huiban (90+3 Răduțoiu) – Ene, Hadnagy. Antrenor: V. Suciu.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   LIGA 3: Kids Tâmpa Brașov, înfrângere la scor cu Odorheiu Secuiesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate