blog-logo

Premieră la Teatrul pentru Copii Arlechino

Premieră la Teatrul pentru Copii Arlechino

Premiera spectacolului „Povestea care a fost pătrată” de Alina Nelega, va avea loc duminică 04 decembrie 2016, începând cu ora 10.30 şi 12.00.

Povestea este pusă în sceă de regizorul Gavril Cadariu, scenografia de  Eugenia Tărăşescu Jianu, muzica de Czapp Ferenc iar din distribuţie fac parte Adrian Iuga, Erika Mihaly, Eliza Muraru, Manuela Zaharie, Cecilia Negru, Dan Zorilă.

 

„Toate poveştile din sunt frumoase, pline de emoţie şi înţelesuri, cu eroi şi zâne, prinţese, vrăjitoare şi multe alte personaje. Totuşi, cea mai frumoasă poate, este cea pe care tocmai acum o auzi, o vezi, te joci cu ea, te joci cu imaginaţia ta. Nu ai multe lucruri în ea, doar o lume – cea pe care o vezi zilnic în jurul tău – şi care, uneori, devine chiar şi pentru o secundă atât de strâmtă şi neiertătoare, încât nu te poate primi pe tine aşa cum esti. Ce-ţi rămâne de făcut? Fetiţa din povestea noastră ştie! Nu-ţi fie frică, deschide-ţi inima, îmbrăţişează-ţi mama, tatăl ……şi vei vedea…..”, spune Gavril Cadariu, regizorul spectacolului.

Prețul unui bilet este de 12 lei.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Traficul de minori, sclavia, tortura și proxenetismul devin infracțiuni imprescriptibile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate