blog-logo

În decembrie, la Coresi sărbătorim bucuria de a dărui!

PrintLa Coresi Shopping Resort am scris, alături de tine, cele mai frumoase povești ale bucuriei de a fi împreună!  Am surprins clipe minunate în amintiri ce au devenit de neprețuit, iar acum suntem nerăbdători să descoperim surprizele lunii decembrie!

Fericirea jocului cu primii fulgi de zăpadă, momentele petrecute în familie sau alături de prieteni reprezintă unmotiv în plus pentru noi să creăm un alt capitol de poveste la Coresi, plin de surprize, culoare și lumină!

coresi-1-decembrieStartul evenimentelor îl dăm chiar în prima zi a lunii. Bucuria de a fi român e mai mare atunci când o sărbătorim împreună! Te așteptăm pe 1 Decembrie cu ambianța festivă de fanfară, alături de instrumentiștii Fanfarei Țara Bârsei (începând cu ora 14.00). Elevii liceului de muzică “Tudor Ciortea” și cei ai Palatului Copiilor din Cristian vor fi alături de noi la scena din Piața cu Copaci, de la ora 15.00.

Alte articole:   CNAIR a închis mai multe benzinării pe Autostrada A1 București- Sebeș– Nădlac 

Tot atunci te așteptăm în zona Șezătoare cu mic, cu mare la un atelier de confecţionat  brățări cu motive tradiționale, cu ocazia Zilei Naţionale a României! Participarea este gratuită şi pentru părinţi şi pentru pitici, iar activitatea durează două ore! Ziua va continua cu o serie ateliere creative și surprize inedite.

Print            Pe 3 decembrie, ne dorim să fii alături de noi într-un moment foarte special: aprinderea luminilor și decorațiunilor care vor colora atmosfera de sărbătoare! Te invităm alături de întreaga echipă Coresi în Piața cu Copacisâmbătă, 3 decembrie, începând cu ora 18:00, să ne bucurăm de acest moment festiv unic in an!

Începând cu 19:00, trebuie să îți păstrezi un loc la scena din Piața cu Copaci! Orchestra Castelanii îți va oferi un concert de colinde internaționale inedit, perfect pentru această perioadă!

În 5 decembrie, de la ora 17.30, te invităm să îți rezervi un loc în Piața cu Copaci alături de cel mic! Seara va fi deschisă de tânărul cântăreț Eduard Ungureanu, câștigător al concursului Next Star. Programul special va continua alături de trupa MiniArt Show, care ți-a pregătit un spectacol de teatru pentru copii special – Alice in Wonderland.

Alte articole:   Un gălățean și-a făcut praf bicicletele la parcarea subterană de la AFI (Video)

Începând cu ora 20:00, Moș Nicolae vine cu tolba plină la Coresi Shopping Resort! Tot ce trebuie să faci este să îţi laşi ghetuțele lângă bradul Coresi din Piața cu Copaci! Primii 250 de vizitatori harnici care își așază papucii lustruiți vor fi răsplătiți de Moș Nicolae așa cum se cuvine marți, începând cu ora 10:00, când pot veni să își descopere surprizele!

Și pentru că toți copiii merită să fie fericiți, anul acesta te provocăm să dăruim împreună bucurie! Cum? Iată mecanismul – fiecare micuț care îl va întâmpina pe Moș Nicolae la Coresi este încurajat să ofere în schimb o jucărie, care cu siguranță va aduce multe zâmbete copiilor nevoiași! Jocul e simplu, dar bucuria e pe măsura generozității!

Alte articole:   Avertizare RO-Alert în Predeal din cauza unui urs 

Farmecul lunii decembrie va fi completat anul acesta de patinoarul Coresi, pe care îl vom inaugura în parcarea centrului nostru! Chiar dacă ești începător sau avansat în ale piruetelor pe gheață, nu ezita să ne faci o vizită – cu siguranță vei găsi ceva distractiv de făcut. Iar dacă nu ești tocmai genul sportiv, te așteptăm la Târgul de Crăciun din zona exterioară a Food-Court-ului. Vei putea găsi cadouri de sezon speciale, decoraţiuni pentru brad, obiecte de artizanat, delicii culinare, dulciuri şi băuturi calde!

Te invităm să participi la toate acțiunile noastre, deschise și gratuite pentru toată lumea! Nu uita, bucuria e mai mare atunci când o împarți cu cei de lângă tine!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.