blog-logo

Recital caritabil, susţinut de „magnificul”, Eduard Kunz

afis-kunz

Unul dintre primii 10 pianişti tineri ai lumii, Eduard Kunz, va susţine un recital de pian în două părţi, pe scena Sălii Patria, pe 2 Decembrie, la ora 19.00.

Pianistul, implicat în mai multe evenimente caritabile, susţine proiectele Firm Foundations România ( FFR ), care previn abandonul şcolar în rândul copiilor defavorizați.

Prin acest eveniment FFR își propune să crească gradul de conștientizare în rândul comunității brașovene în legătură cu nevoia de acțiuni menite să prevină abandonul școlar în rândul acestor copii care, cu sprijinul adecvat, pot să contribuie la societate dar care sunt expuși la nenumărate riscuri din cauza lipsei educației.

Alte articole:   Astăzi va fi vaccinată persoana cu numărul 1.000.000

În pauza dintre momentele la pian, publicul poate admira și achiziționa lucrările lui Cosmin Frunteș și ale lui Dumitru Șchiopu, doi dintre cei mai apreciași pictori locali, de prestigiu național și internațional, care s-au alăturat acestei cauze.

Eduard Kunz este considerat de The Guardian ”un pianist magnific”. El a fost inclus de prestigioasa publicaţie BBC Music Magazine în topul celor mai buni zece pianişti ai viitorului. A studiat la Şcoala Gnessin pentru copii supradotaţi din Moscova şi apoi la Conservatorul Naţional de Muzică ”P. I. Ceaikovski” de la Moscova. A obţinut diploma de masterat cu distincţie şi medalie de aur pentru performanţele sale la Royal Northern College of Music din Anglia. A obţinut 13 premii I la importante competiţii internaţionale.

Alte articole:   402 elevi din județul Brașov au ales să învețe online din cauza COVID-19

Legătura sa specială cu România a început prin câştigarea premiului I la Concursul Internaţional ”George Enescu”, în 2007. Concertează în mod regulat cu orchestre valoroase ale Europei şi ale lumii, precum BBC Symphony Orchestra, Royal Liverpool Philharmonic, Orchestra Philharmonia, Orchestra Naţională Rusă.

Biletele sunt puse în vânzare la Sala Patria, Librăria Şt. O. Iosif și Hof Cafe iar fondurile rezultate în urma vânzării biletelor vor sprijini proiectele Firm Foundations România.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate