blog-logo

A început furnizarea agentului termic. Apă caldă, doar de marți. Rămân probleme în Bartolomeu

tetkron Bepco incalzireViceprimarul Costel Mihai a dat publicităţii, într-o conferinţă de presă, ultimele informaţii referitoare la reluarea furnizării cu apă caldă şi căldură în Municipiul Braşov.

Acesta a precizat că a început furnizarea gazelor, aşa cum a promis, și au fost puse în funcţiune centralele CET Nord, care alimentează aproximativ 5.100 de beneficiari (Zona Astra Sud – Planetelor), Tractorul, zona Gării, Centrul Civic şi Griviţei. Dw asemenea, a fost pusă în funcţiune centrala din Noua, care alimentează 475 de beneficiari și CAF Nord, pentru suplimentarea temperaturii agentului termic.

La ora 11.30, pe reţelele de alimentare principale (tur) temperatura agentului termic era de 41 grade Celsius, iar până deseară aceasta va ajunge la 60-70 grade. Tot astăzi va fi pornit și sistemul de producere a agentului termic şi în zona Metrom – Astra.
În toate zonele, cu excepţia cartierului Bartolomeu (Grâului şi Spicului), apa caldă şi căldura vor ajunge în calorifere până deseară, sau cel târziu mâine dimineaţă. În Bartolomeu există probleme de natură tehnică, care vor întârzia furnizarea cu câteva zile.

costel-mihai„În această seară sau cel târziu mâine dimineaţă, majoritatea apartamentelor, acolo unde este tehnic posibil şi unde nu apar alte avarii, avem apă caldă şi căldură. Acolo unde nu a fost tehnic posibil, facem toate eforturile să rezolvăm problema să încheiem săptămâna aceasta, cât mai repede posibil. Am subliniat încă de săptămâna trecută că vor mai apărea probleme, dar că de astăzi termoficarea va porni la majoritatea consumatorilor. Pompele au fost deja pregătite cu 48 de ore înainte”, a declarat viceprimarul.

Mâine, în şedinţa de consiliu local, va fi aprobată încă o hotărâre care prevede plata în avans a furnizoprului de gaz, pentru câteva puncte termice care aparţin Serviciului Public Local de Termoficare.

Alte articole:   Educație Juridică Brașov - Comisia Europeană prezintă o nouă strategie de combatere a traficului de persoane
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate