blog-logo

Ovidiu Eftimie lansează romanul Arhanghelul Raul la Brașov duminică, 27 noiembrie

Ovidiu Eftimie lansează romanul Arhanghelul Raul la Brașov duminică, 27 noiembrie

Ovidiu Eftimie își dă întâlnire cu cititorii din Brașov duminică, 27 noiembrie, de la 12.00 la HOF, când are loc lansarea romanului Arhanghelul Raul, bestseller pe nemira.ro și la târgul de carte Gaudeamus 2016.

Arhanghelul Raul a apărut în colecția Nautilus SF a editurii Nemira și spune povestea lui Raul, un publicitar din București, care nu bănuia că atunci când va muri va ajunge în Iad. Și nici că de acolo se va întoarce pe Pământ nemuritor și cu misiunea de a preveni Apocalipsa: invazia nemuritorilor prin gaura spațio-temporală din gara de la Teiuș.

Romanul lui Ovidiu Eftimie este un science fiction românesc în care spații banale precum cartierul Pantelimon, gara din Brașov, un birou din Ministerul Transporturilor sau trenul spre Teiuș sunt scene pentru discuții despre călătorii în timp și lupte cu ființe multidimensionale – toate pentru a preveni Apocalipsa. Personajele sunt oameni de zi cu zi: un creativ publicitar, un naș de tren, un politician, un agent, tipologii la care cititorul nu se va mai uita niciodată cu aceiași ochi după ce-i va vedea în acțiune.

Ovidiu Eftimie (n. 1980) a lucrat 15 ani în presa brașoveană. Ca fan al SF-ului, i s-a recomandat să nu mai critice literatura română de gen de pe margine și să facă și el ceva în acest sens, dacă se crede atât de bun. Scriitorii săi preferați sunt Čapek, Hasek și Phillip K. Dick.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.