blog-logo

Poliţistul Marian Godină se implică în campania de motivare a şoferilor să respecte legile

marian godinaZiua Mondială de comemorare a victimelor accidentelor rutiere este duminică 20 noiembrie. Poliţia Braşov organizează un eveniment special, la Centrul Cultural Reduta, eveniment prezentat de Marian Godină.

Evenimentul va fi unul emoţionant şi are ca scop determinarea şoferilor să respecte regulile de circulaţie, să înţeleagă că viteza ucide.

În locul unor pliante pe care mulţi poate le aruncăm, poliţia a decis să organizeze un eveniment în care să prezinte imagini reale şi să arată şi suferinţa familiilor care au pierdut pe cineva drag într-un accident rutier.

„Vă invit duminică seara la un eveniment care vă va umple de emoţii şi vă va face să realizaţi mai bine că viaţa e cel mai de preţ lucru, pe care îl primiţi gratis. 1308. Acesta este numărul de persoane care au murit în accidente rutiere în judeţul Braşov din anul 2000 până astăzi. În anul acesta, pe 20 noiembrie, la nivel mondial, se comemorează victimele accidentelor rutiere. Vă aştept duminică la Centrul Cultural Reduta din Braşov, pentru a lua parte la un eveniment emoţionant în care, pe lângă alte momente, vă voi prezenta un accident rutier care a marcat comunitatea braşoveană. Veţi putea privi accidentul prin ochii poliţistului care a efectuat cercetările, dar şi prin cei ai unei mame care şi-a pierdut copilul“, a scris Marian Godină pe Facebook.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Pamela Diaconu: Care sunt urgențele și cine blochează proiectele Brașovului?

Leave a Reply

Your email address will not be published.