blog-logo

PNL a semnat protocolul cu „Coaliţia pentru familie”

maria greceaÎn cadrul ședinței Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal, din 14 noiembrie, s-a votat semnarea protocolului cu Coaliția pentru Familie, prin care s-a stabilit că PNL va susține organizarea unui referendum în prima jumătate a lui 2017  privind modificarea termenului de familie în Constituție.

„Vreau să salut decizia colegilor mei de a susține acest referendum, aceasta fiind cea mai democratică modalitate de a se tranșa o chestiune care a născut numeroase controverse. În luna septembrie, am avut o întâlnire cu dl. Dan Florea, președintele Coaliției pentru Familie – filiala Brașov, ocazie cu care mi-am exprimat sprijinul pentru acest demers”, a precizat deputatul PNL Maria Grecea.

Solicitarea organizațiilor non-guvernamentale din „Coaliția pentru familie” vine ca urmare a unei inițiative a societății civile semnata de peste trei milioane de cetățeni români cu drept de vot, care solicită ca în Constituția României, articolul 48 să prevadă că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită dintre un bărbat si o femeie.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Peste 410 persoane, imunizate împotriva COVID-19, în județul Braşov, în 24 de ore

Leave a Reply

Your email address will not be published.