blog-logo

Pedofil urmărit de englezi, arestat la Brașov

catusePolițiștii din Brașov,cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române,au depistat un tânăr  urmărit internațional de autoritățile din Marea Britanie.

„La data de 11 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au depistat, în municipiul Brașov, un tânăr de 26 ani,care era urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Westminster, Marea Britanie, au emis mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracțiuni de agresiune sexuală”, a preiczat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, cms. șef Liviu Naghi.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Alte articole:   Tot ce trebuie să știți despre folosirea tablourilor ca decorațiuni

Bărbatul este bănuit că, în perioada 2013-2015, ar fi  agresat sexual în mod repetat un minor de 3-5 ani.

Cel în cauză a fost prezentat  de polițiști Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov și Curții de Apel Brașov, iar magistrații au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Persoana menționată a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, până la finalizarea procedurilor de extrădare.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate