Pedofil urmărit de englezi, arestat la Brașov

catusePolițiștii din Brașov,cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române,au depistat un tânăr  urmărit internațional de autoritățile din Marea Britanie.

„La data de 11 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au depistat, în municipiul Brașov, un tânăr de 26 ani,care era urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Westminster, Marea Britanie, au emis mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracțiuni de agresiune sexuală”, a preiczat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, cms. șef Liviu Naghi.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul este bănuit că, în perioada 2013-2015, ar fi  agresat sexual în mod repetat un minor de 3-5 ani.

Cel în cauză a fost prezentat  de polițiști Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov și Curții de Apel Brașov, iar magistrații au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Persoana menționată a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, până la finalizarea procedurilor de extrădare.

Alte articole:   Poliția Română va implementa Registrul Național privind persoanele care au comis infracțiuni sexuale
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap