VIDEO Remus Borza, omul care a tras pe linie moartă băieţii deştepţi din Energie

remus-borzaPână la 44 de ani viața i-a fost muncă. Și muncă. Și muncă. Succesul a venit degrabă. Au venit și banii. Nu a venit familia. A rămas un gol în suflet și o neîmplinire. Ceva din focul copilului sărac, părăsit de tată înainte de a se naște, l-a pârjolit fără încetare. Nu i-a dat liniște. A fost mereu în întrecere cu el.

A avut mereu o luptă cu el. Avea de dovedit lumii că poate. Crescut de bunici într-un Ardeal idilic, nevoit să pască vitele asemeni lui Moromete ăl mic, Remus Borza primea, înainte de școală, stigmatul de „retard ” și pașaportul spre o școală ajutătoare.

Viața avea  însă alte planuri cu el. A terminat cu coroniță, a intrat cu brio la Drept și a muncit, pe brânci , de la 16 ani. Fără  timp de distracții. Fără răgaz și pricepere pentru iubire. Temător în fața iubirii, care i se refuzase de mic.

Alte articole:   Se oprește curentul electric în Cristian și Săcele

Lăsând mereu bucuria de a trăi pe „mai târziu”, după munca ce nu se termină niciodată. A închis în suflet băiatul iubitor de frumos și grabnic lăcrămos la cele sensibile și poartă mereu o mască. L-a protejat. Îl ascunde. Ironia sorții a făcut să salveze Hidroelectrica. Adică exact compania în care tatăl care îl renegase lucrase 40 de ani ca șef de hidrocentrală.  Un tată care azi e -mult prea târziu ! – mândru de el.
El e Remus Borza- cel mai spumos candidat de la Brașov din aceste alegeri.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate