blog-logo

Handbal: Căpitanul Coronei, indisponibil în perioada următoare

handbal-corona-brasovEchipa de handbal Corona Braşov va fi nevoită să se lipsească de aportul căpitanului Camelia Hotea pentru o perioadă destul de lungă. Extrema Braşovului s-a accidentat la un antrenament, iar diagnosticul pus de medici a fost de ruptură de tendon achilian. Jucătoarea se va opera zilele următoare.

„Avem din nou ghinionul unei accidentări a unei jucătoare importante. Chiar eram în sală la antrenamentul fetelor şi la o întoarcere la o fază de apărare, am văzut-o pe Camelia căzând şi apoi plângând de durere. Nu mi-a venit să cred că avem de-a face cu o accidentare atât de serioasă, însă realitatea ne-a arărat că tendonul este rupt şi că trebuie să se opereze. Este încă un moment greu şi pentru ea şi pentru noi, dar nu avem ce face, trebuie să ne adunăm şi să trecem şi peste el, iar jucătoarele care o vor suplini să facă faţă cu bine şi să terminăm anul competiţional cu o victorie, acasă cu SCM Craiova”, a spus Liviu Dragomir, preşedintele clubului Corona Braşov.

Încrezător în victoria contra Craiovei

Oficialul braşovean a mai adăugat că are încredere în echipă că poate ieşi de pe teren învingătoare în meciul cu SCM Craiova, care se va disputa luni, 14 noiembrie, de la ora 19.00 în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.

„Ne aşteptăm la un meci foarte interesant având în vedere că la Craiova pe banca tehnică este fostul antrenor al Coronei, Bogdan Burcea, iar în teren o fostă jucătoare a Braşovului, Cristina Zamfir, doi oameni care au contribuit la ceea ce a realizat Corona în ultimii ani. Cu toate acestea, sportul profesionist aduce şi schimbări, iar la un moment dat poţi fi pus în faţă cu cei cu care ai făcut echipă. Una peste alta, Craiova are o echipă bună, care cu siguranţă va veni la Braşov cu gândul de a câştiga, dar noi jucăm acasă, jucăm faţa propriilor suporteri iar acest lucru ne va motiva şi mai tare să facem totul pentru victorie. Avem mare nevoie de puncte şi vom face totul pentru a el câştiga”, a declarat Liviu Dragomir.

Echipa de handbal se întâlneşte cu fanii la Coresi Mall

În altă ordine de idei, fanii echipei de handbal Corona Braşov se pot întâlni cu echipa şi staff-ul tehnic şi administrativ, sâmbătă, de la ora 12.00, la Coresi Mall.

Alte articole:   INSP: 863 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 provoacă îngrijorare, cele mai multe cu varianta britanică

„Ne bucurăm că vom avea această întâlnire cu cei care susţin Corona în general şi echipa de handbal în special. Ne dorim să facem aceste evenimente mai des, pentru că avem nevoie de un feedback direct de la cei care ne susţin. Este important să ne cunoaştem, să discutăm cu oamenii şi de ce nu, să acceptăm şi criticile, nu doar încurajările din partea lor. Un club puternic are nevoie de fani pe măsură iar eu consider că dincolo de rezultatele care îi aduc pe oameni mai aproape de sport, interacţiunea îi face să îţi fie aproape şi la greu. Nu negăm faptul că echipa de handbal trece printr-o perioadă pe care cu toţii ne-am fi dorit-o mai bună, dar cum am mai spus şi în alte dăţi, doar împreună putem depăşi acest moment. Şi am încredere că o vom face”, a mai spus oficialul braşovean.

Alte articole:   HOPE on WHEELS. Pedalează în beneficiul pacienților Hospice Casa Speranței

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate