blog-logo

Pregătiri pentru concursul Miss Braşov 2016

miss brasov 2015 2Asociaţia Miss Braşov se pregăteşte pentru a doua ediţie a Galei „Miss Braşov 2016”, un concurs de frumuseţe şi talent, care se va desfăşura în data de 4 decembrie 2016, la Sala Patria.

Înscrierile sunt în plină desfăşurare, urmând ca preselecția să aibă loc sîmbătă, 12 noiembrie 2016, ora 17.30, la Centrul Comercial Coresi Shopping Resort.

Probele pentru preselecție constau într-o prezentare a ținutei personale ce evidențiază mersul scenic, dar și o scurtă autoprezentare a fiecărei concurente la acest concurs. În urma preselecției, comisia de jurizare va alege cele 24 de finaliste care vor intra în competiţia din 4 decembrie 2016.

Probele din concurs constau în etalarea ţinutelor de zi şi de seară, precum şi prezentarea costumelor de baie, combinate cu testele de cultură general specifice zonei Braşov.

Alte articole:   Măștile fashion nu protejează împotriva COVID-19!

După data de 12 noiembrie, până în preziua concursului, concurentele vor intra într-o perioadă de pregătire care va cuprinde workshop-uri de dezvoltare personală și educațională susținute de Mihaela Tatu (comunicare și feminitate), Ana Maria Cornea (stil și vestimentație), Onelia Pescaru (autocunoaștere), Alina Csiki (mers scenă și regie shooting), Cătălin Tomescu (dezvoltarea sinelui).

În urma acestor cursuri oferite gratuit de Asociația Miss Brașov, toate concurentele vor primi diplome de participare.

„Concursul Miss Brașov este un prilej pentru tinerele fete de a se dezvolta personal, de a se implica in activități benefice comunității, de a cunoaște oameni minunați. Brașovul merită să fie promovat cu ajutorul nostru, aceasta implicare asezand Brasovul pe harta socio-culturala a Romaniei”, spune Silvia Preda, Miss Brasov 2015.

 

Alte articole:   “Bastionul Artiștilor”: 86 de evenimente și peste 5.500 de spectatori

Evenimentele de pregatire a concursului se vor defasura in mai multe locatii din oras si Poiana Brasov, cu scopul de a atrage si a aduna laolalta embleme reprezentative ale comunitatii si din punct de vedere turistic. Printre gazdele evenimentelor asociatiei se numara Alchemy Hub, care va pune la dispozitie spatiile de coworking, conferinte, evenimente si training-uri.

„Frumusetea cautata de noi este un concept ce tine de personalitate si cultura, frumusetea contribuind la stralucirea acestuia, prin formele de exprimare la nivel personal. La Miss Brasov vorbim de educatie, interactiune cu comunitatea, despre incredere si curaj. Practic, este o abordare noua, o experienta unica de invatare si transformare. Scopul acestui concurs este de a promova tinerele brasovence prin prisma inteligentei care paseste pe podium, cu gratia si eleganta feminitatii. Ne propunem să devenim o emblemă pentru Brasov si sa ne implicam in activitatile comunitatii din care facem parte. Totodata, promovam si o educatie vizuala in ceea ce priveste conceptul de Miss”, a declarat Alexandrina Grancea, manager Asociatia Miss Brasov.

Si in acest an, evenimentul Miss Brasov este realizat in parteneriat cu Primaria Brasov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.