blog-logo

Cel mai bun documentar al anului ajunge în această săptămână la Braşov

demaine-ziua-de-maine„Demain”, cel mai bun documentar al anului, va putea fi vizionat în această săptămână la Braşov, în cadrul seriei de proiecţii gratuite organizate deja în oraşele Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, unde filmul a fost primit cu săli pline.

Proiecţia deshisă publicului este programată joi, 10 noiembrie, ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta în cadrul caravanei educaţionale Guerilla Verde, ediţia a XIV-a.

Prezentat cu ocazia celei de-a XIV-a ediţii a caravanei educaţionale Guerilla Verde, filmul este o colecţie impresionantă de exemple ce reinventează agricultura, energia, economia, democrația și educația, pe care Cyril Dion și Mélanie Laurent, împreună cu o echipă de alte patru persoane, le găsesc în cele 10 țări pe care le vizitează. Filmul deţine recordul modial pentru o strângere de fonduri, după ce producătorii au strâns 200.000 de euro în doar două zile, deşi iniţial şi-au propus să îi strângă în două luni.
„Filmul Demain, pe care îl prezentăm cu ocazia celei de-a XIV-a ediţii a caravanei educaţionale Guerilla Verde, este o colecţie impresionantă de exemple din care oricine se poate inspira”, a declarat Nicoleta Talpeş, Manging Director Media Image Factory.

La Braşov, filmul Demain va putea fi urmărit pe 10 noiembrie 2016, ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta (Str. Apollonia Hirscher 8) în cadrul unei proiecţii cu intrare liberă. Accesul la eveniment este gratuit, pe baza unei rezervări prealabile la adresa office@imagefactory.ro.

Alte articole:   191 de apeluri la 112 în Predeal, pentru a anunța prezența urșilor, în 3 luni

„Dorim ca atitudinea românilor faţă de mediul înconjurator să devină mai prietenoasă, mai susţinută pentru a îmbunătăţi condiţiile de mediu şi calitatea vieţii. Filmul francez Demain oferă, în acest sens, exemple relevante de moduri de viaţă alternative în diverse comunităţi din lume”, a declarat Valentin Negoiţă, Preşedinte ECOTIC.

În România, filmul este prezentat de Media Image Factory, în cadrul caravanei educaționale Guerilla Verde, cu sprijinul ECOTIC, Institutului Francez din România, IBM şi Every Can Counts România.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.