blog-logo

Bolero – Omagiu lui Maurice Ravel, spectacol la Brașov

boleroCei doisprezece soliști  ai companiei de balet Ballets de France aduc în România un spectacol de excepție, care îmbină finețea și virtuozitatea baletului clasic cu expresivitatea dansului contemporan.
Spectacolul, pus în scenă de coregraful american Michael Fothergill, pe muzica izbitoare a lui Maurice Ravel prezintă într-o înlănțuire de tablouri variate, pe lângă celebrul Bolero, și arii lirice din cele mai mari opere pentru pian ale acestuia.
Bolero este un spectacol de un înalt nivel artistic, accesibil tuturor datorită abordării originale a unui univers complex, clasic și deopotrivă modern.
Remi Lartigue, dansatorul cosmopolit care a adus o imagine nouă, tânără și liberă dansului clasic, a inițiat Ballets de France din dorința de a revigora această artă nemuritoare a dansului și de a impărtăși o viziune populară și accesibilă publicului. Soliștii companiei de balet, reuniți din patru colțuri ale lumii, reușesc cu dinamismul, entuziasmul și talentul lor, să creeze o nouă viziune asupra dansului, care combină arta cu tehnologia.
Spectacolul va avea loc miercuri, 23 noiembrie 2016, ora 19.00. Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta. Preț bilet: 50/60 lei (în funcție de categorie)
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cuza Vodă, familia Mureșenilor și Unirea de la 1859

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate