blog-logo

Poveşti despre Madagascar şi Botswana: oameni şi animale, la Taverna Sârbului

madagascar-si-botswana„In Botswana, iesi dimineata din cortul de safari si dai nas in nas cu un elefant, la 10-15 metri de tabara. 10 metri mai incolo, un hipopotam se scufunda agale in rau, in timp ce deasupra capului tau maimutele isi fac de cap prin copaci. In Madagascar, te trezeste cantecul lemurienilor Indri Indri, care aminteste de sunetele balenelor. Adauga oameni simpli si generosi si incepi sa intelegi cate de putine stii despre aceste doua tari. Haideti sa le retraim impreuna!”, vă invită braşoveanul Mircea Samoilă să petreceţi o seară inedită.
Mircea Samoilă (n. 1978, Braşov) debutează în presă după absolvirea Facultăţii de Litere a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu. Începând din anul 2002 este Operations Manager la Projects Abroad UK, în prezent ocupându-se de Argentina, Bolivia, China, Jamaica, Africa de Sud şi Uganda.
În 2010, Mircea a fondat publicaţia online Voices of the World, aceasta fiind o oportunitate pentru tinerii de pretutindeni, dar în special din ţările subdezvoltate, de a se exprima liber şi de a învăţa despre jurnalism.
Evenimentul are loc vineri, între orele 19.00 – 22.00, la Taverna Sârbului din Brasov, str. Republicii nr.55.
Suna la numerele 0268.410.222 sau 0727.300.458 pentru a rezerva masa ta. Intrarea este gratuita!
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Polițiștii au dat peste 30 de amenzi în valoare totală de peste 15.300 de lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.